Alle står tilsyneladende nu i kø for at hjælpe de fattige børn fra Oscar-vinderen “Slumdog Millionaire”. I går forlød det, at de indiske myndigheder ville betale for nye hjem til de to børneskuespillere Rubiana Ali og Azhar Ismail og deres familier, og nu afslører instruktøren Danny Boyle, at han og produceren Christian Colson vil købe lejligheder til børnene for 170.000 kroner.

Der lød et ramaskrig, da det kom frem, at de to børn boede under kummerlige forhold – hvor 10-årige Azhar bl.a. sov på en rådden madras med sine forældre, og Rubiana boede i en faldefærdig hytte ved siden af en åben kloak – på trods af at “Slumdog Millionaire” har omsat for over 500 mio. kroner på verdensplan.

Af frygt for at forældrene i stedet for at bo i lejlighederne blot vil sælge dem, vil lejlighederne først blive overdraget til forældrene, når børnene bliver 18 år og har afsluttet deres uddannelse.

Udover lejlighederne har Boyle og Colson også finansieret en rickshaw, der vil køre børnene til og fra skole i de næste otte år, så de er sikre på, at de kommer af sted.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 mrghostface 14 år siden

Hvor dejligt for dem :) Godt der er nogen der gør en forskel.
Gravatar

#2 Kiksmann 14 år siden

Godt at se fair trade træde igennem filmindustrien. Hvis jeg havde stemt min oscar stemme på denne film, ville jeg trække den tilbage med det samme. En ting er at udnytte et voksent mennekse, men at udnytte børn. Jeg tror næppe at jeg er det eneste mennesker der tænker sådan.

Men nu er det jo før set at der er nogen som starter nogle falske historier for promovere deres produkter.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#3 myshkin 14 år siden

Haha.. det blev opdaget og så fik de travlt. Hykleri :)
Så er der jo bare 500.000 andre børn i Indien som også lige kunne trænge til Hollywoods hjælp.
"also it's a movie don't be a cunt."
- internet anonymous
Gravatar

#4 Nexiz 14 år siden

De skulle da hellere bruge det kæmpe overskud fra filmen til at købe boliger til 100.000 børn......
Gravatar

#5 Lethal Injection 14 år siden

Så fik jeg set Slumdog Millionaire! FINALLY :p
Egentlig mente jeg den var for overvuderet f. eks med alle de oscars den fik, men da jeg så endelig så den faktisk var virkelig god! Fantastisk god :D
Overvuderet? Ja. Skuffende? NEJ!

Men ja, de burde bruge færre penge på flere børn, istedet for mange penge på få børn!
Perhaps an attic shall I seek!

Skriv ny kommentar: