“Krudttønden” bliver prissat i den dyrere ende af biografaktuelle film på tidlig streaming.

Den 5. marts fik Ole Christian Madsens film om terrorangrebet i Danmark biografpremiere, hvorefter den kunne ses i én uge, inden biograferne blev tvunget til at lukke ned på grund af coronakrisen.

“Krudttønden” – det er DFI-støttet med 9,86 millioner kroner – nåede at sælge 15.516 biografbilletter, inden den blev klemt af coronalukningerne.

I går annoncerede SF Studios så, at “Krudttønden” får ekstraordinær VOD-premiere i næste uge – læs om det her.

Og prisen? Den var der ingen udmelding om, men Filmz kan nu afsløre, at streaming-tjenesterne kommer til at tage imellem 179 og 189 kroner for at leje “Krudttønden” til hjemmebiografen.

Dermed lægger “Krudttønden” sig prismæssigt op ad Universal-titler som “The Invisible Man” og “The Hunt”, der begge koster lidt mere end Sony-titlen “Bloodshot” (169 kr.) samt DC-filmen “Birds of Prey (149 kr.).

Læs også ‘Biograferne i Danmark frygter for fremtiden: Der vil mangle film’.

Også “Klovn the Final” er på vej mod tidlig streamingpremiere – læs om det her.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 5 måneder siden

Okay, så kan man lige så godt vente til man kan leje den billigere eller til man kan købe den til samme pris som man på nuværende tildspunkt kun kan leje den til.
Gravatar

#2 Justin 5 måneder siden

#1
Det kommer jo an på hvor gerne du vil se den, som alle andre film bliver den billigerer og billigerer
Gravatar

#3 Tyler Durden 5 måneder siden

Justin (2) skrev:
#1
Det kommer jo an på hvor gerne du vil se den, som alle andre film bliver den billigerer og billigerer
Lige præcis. Sådan er vilkårene, og har altid været det. Det kan jo ændres med tiden... men ser ikke ud til at ske, heller ikke i selv, denne tid. Jeps, det er den gode gamle “udbud og efterspørgsel’ mekanisme i funktion. Var det en helt ny Avengers film, eller den nyeste Nolan film, ville folk såmænd kaste guld i grams. Folk er villige til gøre meget for en spoiler-fri oplevelse. Desuden er der en umiddelbar glæde ved at have set det sidste nye... det vildt hypede... i de allerførste dage, for så at kunne diskutere og dele oplevelsen, med venner, familie, eller hér... online. Det er en helt almindelig mekanisme. Så jo, der er en årsag til prisen er højere på priemerefilm. At nogle film måske ikke er prisen værd, generelt set, er en anden sag. Her i krisen ville det være dog være nådestødet for nogle film/filmselskaber at sænke deres premiere films pris. Det er deres eneste redningsplanke. Deres underskud skal minimeres. Kort sagt, det ser ud til at vi må acceptere priserne, på trods af den ringere oplevelse, uden stort lærred og stor lyd. Vi står vel sammen i en corona-tid. Ikke? ...også med filmsselskaberne ;-)
"I love the smell of napalm in the morning..."

Skriv ny kommentar: