Danske Biografer reaktion idé Blockbuster / Filmz.dk

Danske Biografer skyder idé ned fra Blockbuster


Blockbuster-idé om øget samarbejde med biograferne i Danmark får kølig modtagelse fra Danske Biografer.

Genåbningen af biograferne i Danmark står for døren – dog med en række restriktioner, hvilket vil betyde, at biograferne langt fra kan åbne med fuld kapacitet.

Samtidig viser en ny undersøgelse, at det kun er dele af det danske publikum, der føler sig trygge ved med det samme igen at besøge den lokale biograf – læs om det her.

Det har fået VOD-tjenesten Blockbuster på banen med et konkret forslag om samarbejde med biograferne.

Blockbuster-direktør Casper Hald tilbyder biograferne en ordning, hvor man kan købe billet i sin lokale biograf, og man derfra så kan vælge at streame filmen på Blockbuster, hvis man er utryg ved at besøge biografen.

Den idé vil dog kræve, at biograferne er villige til at opgive deres eksklusivitet, hvilket biograferne ikke umiddelbart har interesse i:

”Det naturligt, at der er et samspil biograf og hjemmebiograf, men det er samtidig vigtigt at understrege, at film starter og skal ses i biografen,” siger Danske Biografer-direktør Lars Werge til Filmz.

Læs også ‘Blockbuster rækker hånden ud til biograferne med alternativ idé til billetkøb‘.

Således understreger biograferne, at de ikke ønsker at ændre på hierarkiet eller rækkefølgen i forhold til at vise nye storfilm – først biografen, derefter streaming.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Justin 11 måneder siden

selvfølgelig gør de det, bare se kampen mellem ANC og Universal, biograferne er skrækslagen for at miste deres monopol
Gravatar

#2 Johnny42 11 måneder siden

Det kunne være godt at når man købte en biograf-billet fik adgang til at streame filmen i f.eks. en uge efterfølgende. Eventuelt sådan at en medarbejder i biografen vha en app skulle bekræfte ens tilstedeværelse.

Skriv ny kommentar: