Der bliver intet “Star Wars”-maraton i Danmark som optakt til “The Rise of Skywalker”.

I USA får de amerikanske Star Wars-fans som optakt til premieren på “The Rise of Skywalker” mulighed for at gense “Episode 1-8” samt den nye “Episode IX” ud i et – læs om det her.

Der er tale om et event på over 27 timer, hvor Star Wars-fans kan opleve hele ‘Skywalker-sagaen’ i biografen.

Samme mulighed bliver ikke tilbudt til de danske biografer, fortæller Disney Danmark til Filmz.

En lignende forskel oplevede de danske Marvel-fans tidligere på året, da de ikke fik muligheden for at se hele MCU i biografen før “Avengers: Endgame”, hvilket var tilfældet i USA.

Læs også ‘“Star Wars: The Rise of Skywalker”-forsalg åbner bedre end “Avengers: Endgame”‘.

“Star Wars: The Rise of Skywalker” får dansk premiere d. 18. december.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 7 måneder siden

Jeg synes der er lidt for lang tid mellem de der Marathon. Jeg kan huske at have været til LofTR og Planet of The Apes Marathon og en speciel jeg tror det var 5 films superhelte Marathon, hvor det både var DC og Marvel film og også den første Hellboy.

Men hvis det skal være en Marathon, så vil jeg helst holde den på 3-4 film. Ellers får man for lidt ud af den sidste film.
Gravatar

#2 Ryder666 7 måneder siden

Jeg har været til en del marathon. Rambo 1-4 i biocity Odense, scream 1-3 i stege bio. Men også hvor der blev vist 5-6 film i træk i scala Svendborg og cinemaxx Odense. Selvom det lykkedes lige akkurat at holde sig vågen, var det hele oplevelsen værd. En skam at der ikke længere, og ikke har været marathon i nogle år. I hvert fald, tættest på min bopæl.
Gravatar

#3 Geekalot 7 måneder siden

Det ville ikke kunne holde i DK at gøre. Bedste fald skulle det være få biografer i de 4 største byer over 3 dage. Så kunne det være...

Skriv ny kommentar: