Skuffede MCU-fans raser imod Kino.dk efter sammenbrud i forsalget til “Avengers: Endgame”.

Det begyndte kl. 10.00 i formiddag. Men få minutter efter det danske forsalg til “Avengers: Endgame” åbnede, blev det lukket igen.

Billetportalen Kino.dk indrømmer, at det er presset fra “Avengers: Endgame”-forsalget, der har skabt nedbrud i billetsalget – læs om det her.

Det får nu frustrerede danske Marvel-fans til at kritisere Kino.dk på billetportalens Facebook-side.

“Avengers: Endgame” får dansk premiere d. 24. april.


Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 SublimeKen 8 måneder siden

Haha... hvor jeg glad for jeg tog derind og købte billetterne selv i frokostpausen. Har bestilt til IMAX - da hele filmen jo er filmet med IMAX kameraer - på fisketorvet, og har nu sikret mig de bedste pladser imo til Fredag den 26. Kl 20. Blev sgu lidt træt af deres servere.
Gravatar

#2 Sjølle 8 måneder siden

Tag dog en kiks og opfør jer voksent.

Jeg har selv glædet mig absurd meget til den her film i år og måneder, men jeg venter bare med at bestille billet til presset har lagt sig. Hvad er forskellen om man venter 500 dage, eller 507? Det kan sguda være lige meget. Det er jo ikke billetter til en koncert, hvor der er risiko for ikke at komme med. Hvis man ikke lige får til den tirsdag man vil, så kan man tage onsdag, eller vente til næste tirsdag... eller næste tirsdag igen. ALLE får jo mulighed for at at se den. Bevares, nu er den her, og man glæder sig, men det her er jo mangel på behovsudsættelse man kun ser hos små børn og stofmisbrugere.
Gravatar

#3 SverriJ 8 måneder siden

Måske også mange gerne vil se den som en af de første, så man ikke får spoilet noget.
Gravatar

#4 Miklosrbm 8 måneder siden

Jeg skulle lægge ud for 10 billetter. Da jeg kom igennem lod siden mig kun bestille 9, og da jeg så ville ind og bestille den sidste var det hele crashed. Hvad gør man så nu...
Gravatar

#5 SublimeKen 8 måneder siden

#2

Spoilers ryger ud på sociale medier og andre steder lige så snart filmen er kommet ud. Det er nærmest umuligt at undgå dem. Det er især tilfældet med så stor en film som denne, og det ofte tilfældet med Marvel film generelt, så der er en grund til folk vil se den så hurtigt som muligt. Selvfølgelig er det aspekt at man glæder sig, også gældende.
Gravatar

#6 Sjølle 8 måneder siden

SublimeKen (5) skrev:
#2

Spoilers ryger ud på sociale medier og andre steder lige så snart filmen er kommet ud. Det er nærmest umuligt at undgå dem. Det er især tilfældet med så stor en film som denne, og det ofte tilfældet med Marvel film generelt, så der er en grund til folk vil se den så hurtigt som muligt.


Det er jeg helt med, og det er da også en ting jeg frygter at blive “offer” for, men det er nogenlunde til at undgå med mindre hele overraskelsen bliver klasket op som en kæmpe overskrift, hvilket det trods alt sjældent gør. Det er bare så snart der er er billede og en nyhed med Avengers, at lukke øjnene og scrolle videre. Hvis man har venner på ens FB der skulle være så dumme at skrive det f.eks i en opdatering, så har man så debile venner at de skal fjernes... måske fra jordens overflade.

Og med mindre man får billet til premieren, som de færreste gør, så vil man jo altid være udsat for en risiko

Jeg gider aldrig premiere-ræset, for jeg vil have de bedste pladser midtfor når jeg skal give 150-180 for en billet, så jeg venter gerne til den dag de perfekte pladser er ledige, og jeg synes altså ikke det er så svært at undgå de spoilers
Gravatar

#7 SublimeKen 8 måneder siden

#6

Nu følger jeg flere sider på fb, og sidste år fik jeg spoilet slutningen på Infinity War i et kommentarfelt der var fuldstændig urelateret til filmen, men som var et indlæg fra BT omhandlende Kanye West. Så nej, de er sgu ikke altid til at undgå desværre, lige meget hvad du gør.

Derudover, for at være ærlig, så får jeg personligt den bedste oplevelse af at se disse storfilm på premiere dagene. Der er bare en anden stemning i biografen, som man ikke får på en ellers normal biodag. Den oplevelse vil jeg sgu ikke være foruden.
Gravatar

#8 cookiedude1991 8 måneder siden

Det lykkedes med at komme igennem til Cinemaxx lidt senere på dagen, men jeg blev lidt skuffet. Hvis man vil se filmen i Imax er det kun muligt at se den i 3D, kan det virkelig passe at der ikke er et markede for at vise den i Imax uden 3D?
Gravatar

#9 Mejse 8 måneder siden

#8 for et par år siden begyndte man i USA at kunne se film i IMAX uden 3d, det blev faktisk nærmest normalen, men de få sale vi har i danmark viser KUN 3d film.
Gravatar

#10 SublimeKen 8 måneder siden

#9

Det er ikke helt rigtig. Jeg så Dunkirk i IMAX. Det var sku ikke 3D. Generelt tror jeg dog der er en undtagelse med Nolan film, da han filmer med IMAX kamera, men ikke benytter sig af 3D. Han er vist også imod 3D konvertering

Skriv ny kommentar: