Instruktør Tobias Lindholm samler igen “Kapringen”-holdet – Søren Malling og Pilou Asbæk har hovedrollerne i TV 2-serien om ubådssagen. 

Kim Wall blev i 2017 myrdet af Peter Madsen, der blev dømt for mordet i 2018. Nu er optagelserne gået i gang til tv-serien om sagen:

Det er “Kapringen“-instruktør Tobias Lindholm, der skriver og instruerer “Efterforskningen”, som bliver på alt seks afsnit:

”Det er med stor ydmyghed, jeg er gået ind i at skabe ‘Efterforskningen’. Der følger et stort ansvar med, når man vælger at fortælle historier om voldsomme begivenheder fra den virkelige verden. Derfor er jeg mere end taknemmelig for den opbakning, jeg møder – også fra nogle af Danmarks og Sveriges dygtigste skuespillere,” udtaler instruktør Tobias Lindholm i en pressemeddelelse.

Det er “Kapringen”-makkerparret Søren Malling og Pilou Asbæk, som spiller de centrale roller som henholdsvis drabschef Jens Møller og anklager Jakob Buch-Jepsen.

Rollerne som Kim Walls forældre – Ingrid og Joachim – spilles af Pernilla August (“Star Wars: The Phantom Menace”) og Rolf Lassgård (“En mand der hedder Ove”).

De øvrige roller besættes af navne som Laura Christensen, Charlotte Munck, Henrik Birch, Hans Henrik Clemensen, Dulfi Al-Jabouri og Anders Juul.

Serien bliver til i tæt samarbejde med Jens Møller samt forældrene til Kim Wall.

“Efterforskningen” får premiere til efteråret 2020.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Geekalot 10 måneder siden

Lidt grotesk at lave en film om det, hvert fald så hurtigt..
Det samme med de film om Utøya..
Gravatar

#2 Gorman 10 måneder siden

Alt for tidligt, det er respektløst og usmageligt. Klamt.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 Wolff 10 måneder siden

Må indrømme jeg heller ikke er fan. Det er noget der stadigvæk står lysende klart i folks hukommelse. Kan virkelig ikke se at det skulle være andet end for pengenes skyld.

Skriv ny kommentar: