“X-Men: Dark Phoenix” får den suverænt værste åbning i franchisens historie i USA.

Sølle 33 millioner dollars. Sådan åbnede “Dark Phoenix”, der har kostet cirka 200 millioner dollars.

Til sammenligning var de hidtil værste amerikanske “X-Men”-åbninger på $53 millioner (“The Wolverine”) og $54 millioner (“X-Men”).

“Dark Phoenix” var tænkt som et remake og en forbedring af “X-Men: The Last Stand”, som åbnede med 102 millioner dollars tilbage i 2006.

Anmelderne har allerede slagtet “Dark Phoenix”, der efter premieren har fået en skuffende CinemaScore på B- fra publikum.

Derfor vurderer eksperter nu, at Disney kommer til at tabe 600-800 millioner kroner på “Dark Phoenix”, skriver Deadline.

“X-Men: Dark Phoenix” var en del af handlen, da Disney købte Fox.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 11 måneder siden

Selv om der var meget skidt i The Last Stand fandt jeg personligt at der også var noget godt. Af hvad man har hørt virker det til at alt Dark Phoenix indeholder er skidt, så slet ikke overraskende.
Gravatar

#2 Mejse 11 måneder siden

#1 vil nu sige der er lige så meget godt som i The Last Stand, hvis ikke om muligt mere, men forventninger til superheltefilm er også bare helt anderledes, end de var dengang, så set i det lys taber den helt klart.
Gravatar

#3 Nagash 11 måneder siden

Jeg har aldrig helt været enig med kritikken af Last Stand. Jo jo, den var da slet ikke lige så god som de to første. Men ringe var den altså nu heller ikke. Den første Wolverine derimod. Shit, den var ringe :-(

Skriv ny kommentar: