Ny trailer til “X-Men: Dark Phoenix” indeholder stor spoiler – det bekræfter instruktør Simon Kinberg.

Dagens nye trailer til “X-Men: Dark Phoenix” spoiler en central del af handlingen i den sidste store “X-Men”-film fra Fox, inden Marvel Studios overtager franchisen.

Det bekræfter “Dark Phoenix”-instruktør Simon Kinberg:

”Tanken var at vise, at dette er en film, der ikke er som alle andre ‘X-Men’-film. Det er en film, hvor chokerende ting sker… Det var for at vise, at Jean/Dark Phoenix er en ægte trussel for alle – også X-Men,” siger Kinberg til EW.

Simon Kinberg taler om, at den nye trailer viser, at Dark Phoenix dræber Mystique – se traileren her.

Den oplysning har tidligere været lækket, men nu er det altså ikke en hemmelighed længere:

”Hendes død påvirker alle,” siger Kinberg, der videre afslører, at flere markante karakterer vil dø i “X-Men: Dark Phoenix”.

“X-Men: Dark Phoenix” får premiere d. 6. juni.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Gridlock 1 år siden

Forhåbentligt bliver denne version af Dark Phoenix bedre end X-Men 3.
Gravatar

#2 HighFlyer15 1 år siden

Hmm så denne tidslinje passer ikke med de ældre film, selvom tonsvis af fans bliver ved med at råbe at Mystique ikke kan dø pga det.
Jeg har intet imod at Jennifer Lawrence endelig bliver smidt ud af den rolle. Hun var alt alt alt for central en rolle i de seneste film og det selvom Mystique var gjort mere og mere kedelig.
Kan nogen huske, ja det er godt nok længe siden nu, hvor kickass Mystique var i de første X-Men film? Hun var et problem for hvilken som helst X-Men hun slås mod. Har ikke set hende slå en eneste person i de nyere film. Hun blev lavet til et skvat.
Så lad hende endelig dø.
Gravatar

#3 SnakePliskin86 1 år siden

Ja her er da en trailer der meget tydeligt viser Mysitiques død....

Skriv ny kommentar: