“Guardians”-skuespilleren Dave Bautista er ligeglad med at miste sit job hos Marvel Studios.

Lige siden James Gunn blev fyret af Disney som “GOTG”-instruktør, så har Dave Bautista nærmest på daglig basis kritiseret Disney for beslutningen.

Men Bautista nægter at holde mund. Også selv om det koster ham rollen som Drax:

”Jeg ved, at det kan koste mig mit job, men det handler om integritet, om loyalitet. Så jeg holder ikke mund, sådan er jeg bare som person. Hvis det koster mig et job, så er det sådan, det er,” siger Bautista til HeyUGuys.

Senest har Bautista ellers talt varmt om muligheden for en solofilm for Marvel-karakteren Drax – læs om det her.

Men selv om “Drax: The Movie” skulle blive til virkelighed, så virker det ikke, som om Bautista tier stille, så længe James Gunn ikke instruerer “Guardians of the Galaxy 3”.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Gorman 3 år siden

Flot livsfilosofi!
Men det er dog også lidt nemt med den holdning, når han sikkert allerede nu kan undvære indtægter resten af livet :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Geekalot 3 år siden

#2 vil da give ham ret, siger lidt mere om manden og være loyal og sige hans mening, en at være en kujon og tie, for at bukke under for Disney.
Ikke alt de gør der er forkert, men lige det her syntes jeg også er forkert af Disney. Men det de nok ret ligeglade med hvad jeg er hehe :)
Gravatar

#3 Gorman 3 år siden

#2 ja nemlig, vi støtter hans holdning. Og Disney er kolde :)
Pure business
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#4 Johnny42 3 år siden

Endnu en ny dag, endnu en Dave Bautista udtalelse. Måske i skulle skrue lidt ned for det her på films. Vi kender hans holdninger og der kommer nok ingen afklaring om Drax og resten af guardians-holdet før på den anden side af Avengers 4.
Gravatar

#5 Mejse 3 år siden

er det ikke efterhånden nået punktet hvor det er lettere åbenlyst at han prøver at blive fyret ? ellers var der da ingen grund til dagligt at råbe op om noget, alle kender hans holdning til, men han vil alligevel ikke følge op på sine ord i sådan en grad, at han siger op og bryder kontrakten, så han prøver at blive fyret.

Skriv ny kommentar: