”A good idea is a good idea forever”. Sådan lyder et af David Brents utallige råd i BBCs banebrydende komedieserie ”The Office”. Og nu ser det ud til, at Ricky Gervais tager sin egen karakter på ordet.

Se også: NBC planlægger “The Office”-spin-off med Dwight

I hvert fald har den britiske komiker valgt at genoplive verdens værste chef i en kommende spillefilm med titlen “Life on the Road”. Filmen følger David Brents forsøg på at slå igennem som rockstjerne på de britiske landeveje. En drøm han også prøvede at udleve, da han var chef for papirfabrikken Wernham Hogg i Slough (se klippet nederst i nyheden).

”Han er en sælger nu, men han har aldrig opgivet drømmen om at slå igennem som rockstjerne,” afslører producenterne bag “Life on the Road”, BBC Films, i en pressemeddelelse.

Efter “The Office” stoppede i 2003 har der været stille omkring Ricky Gervais’ tåkrummende chef, men sidste år vendte han for en kort stund tilbage som guitarlærer i en række videoer med navnet “Learn Guitar with David Brent”.

Ricky Gervais er lige nu aktuel med anden sæson af tv-serien “Derek”, der kan streames via Netflix. Det er endnu uvist, om “Life on the Road” kommer op i biograferne eller udelukkende vil blive vist på tv.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 bruno 8 år siden

Hah, jeg er frisk. Gimme moar Brent!
Gravatar

#2 BabyJaneFirefly 8 år siden

Er kæmpe Gervais-fan, så er helt sikkert frisk på en Brent-film. Han er (efter min mening) en af de få nulevende komikere, der rent faktisk er interessant.
"And to what do I owe this dubious pleasure?" - Evil Ed Thompson

Skriv ny kommentar: