Ricky Gervais er tilbage som vært for Golden Globes! Han har tidligere udfyldt værtsrollen for showet, der afholdes af den udenlandske Hollywood-presse. Det var i 2010, 2011 og 2012, og nu tager den britiske komiker altså så sin fjerde tørn efter i de seneste tre år at have været afløst af duoen Amy Poehler og Tina Fey.

Se også: Chris Rock skal være Oscar-vært i 2016

Ricky Gervais er med sin løsrevne og kompromisløse stil kendt for at skille vandene, og det er svært at forestille sig, at han har tænkt sig at ændre på dette – sikkert til stor glæde for mange fans, men måske ikke for showets gæster, der alle er i fare for at blive skydeskive for de “The Office”-stjernens spydige jokes.

Selv har han vundet en Golden Globe for sin præstation i rollen som David Brent i netop “The Office” og har derudover været nomineret yderligere to gange som bedste mandlige skuespiller i en tv-serie for sin hovedroller i serierne “Extras” og “Derek”.

Golden Globe Award afholdes næste gang den 10. januar 2016 og uddeles af The Hollywood Foreign Press. Awardshowet inkluderer til forskel for Oscaruddelingen priser inden for film såvel som tv. Dette summerer i alt op til 25 kategorier; 14 filmkategorier og 11 tv-kategorier.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 123456789 6 år siden

Sådan!
Gravatar

#2 Driver 6 år siden

Fedt, fedt, fedt.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#3 Dolle19 6 år siden

Super fedt ;) En mand der turde sige sandhenden right to the face ;)
(Movie Geek Nr.1)
(Freddator All the way.)
Gravatar

#4 Dj Kold 6 år siden

De fik nok for lave seertal efter han ikke var vært længere :)

Skriv ny kommentar: