David Cronenberg (“Nøgen frokost”, “A History of Violence”) skal stå for filmatiseringen af romanen “Cosmopolis”, der er skrevet af Don DiLillo. Ingen skuespillere er endnu tilknyttet projektet.

Romanen foregår i løbet af en enkelt dag i en ultraluksuriøs limousine, i hvilken en 28-årig milliardær er på vej tværs igennem Manhattan for at få en klipning hos sin frisør. Turen bliver dog gentagne gange bremset af forskellige trafikpropper, der blandt andet skyldes et præsidentbesøg og et begravelsesoptog.

Optagelserne til filmen forventes at begynde i løbet af sommeren 2010.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Christian Voldborg 14 år siden

Nu har en hvis waliser den perfekte chance for at samarbejde med den grumme, men geniale David Cronenberg. Smid endelig Viggo ind samtidig.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#2 BN 14 år siden

Du mener "en vis waliser". :-)

Der gik lige 5 sekunder, før jeg forstod tanken. Der er mange der laver denne lille fejl med at skrive "hvis" i stedet for "vis".
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#3 filmz-jonasgr 14 år siden

Oh la la. En af de bøger jeg ikke har læst af Don DeLillo (skal dog igennem det meste af hans katalog det næste halve år). Det jeg har læst med ham er dog rigtig godt, senest Falling Man som var fantastisk og med et cover som alene solgte bogen for mit vedkommende. David Cronenberg er altid spændende så et samarbejde imellem ham og en af de 4 store nulevende amerikanske forfattere lyder spændende.

Dog er der eftersigende ikke en af hans bedste romaner.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#4 mr gaijin 14 år siden

Lyder spændende. Håber så også, at det fungerer spændende rent filmisk, men Cronenberg + et godt præmis lover altid godt.
Happiness is not always the best way to be happy.

Skriv ny kommentar: