David Cronenbergs kultklassiker fra 1981 “Scanners” får nyt liv hos HBO, der står bag en ny serie i den dystre sci-fi-verden.

Et remake af filmen var oprindeligt planlagt tilbage i 2007 med “Saw II, III & IV”-instruktør Darren Lynn Bousman tilkoblet. Det blev dog aldrig ført ud i livet, men det betyder ikke, at vi ikke kan vende tilbage til “Scanners”-universet alligevel.

I hvert fald står HBO nu sammen med produktionsselskaberne Media Res og Wayward Films bag en ny “Scanners”-serie. Det rapporterer The Hollywood Reporter.

“Lovecraft Country”-instruktør Yann Demange er tilkoblet som instruktør, mens William Bridges, forfatteren bag den populære “Black Mirror”-episode “U.S.S. Callister”, både skriver og agerer showrunner på serien.

Den oprindelige “Scanners” fulgte en gruppe mennesker med telepatiske og clairvoyante evner, og gav os en konflikt mellem en gruppe scanners ledt an af den magtliderlige Revok og et vagtselskab, der bruger scanners for at fremme deres egne interesser.

Den nye serie er en thriller, der foregår i det originale “Scanners”-univers og følger to kvinder, der jages af agenter med utænkelige evner. De må arbejde sammen for at vælte den konspiration, der kæmper for at rette dem ind.

Cronenberg selv er ligesom Demange og Bridges tilkoblet projektet som executive producer.

Læs også: “David Cronenberg laver ny film ‘The Shrouds’ med Vincent Cassel i hovedrollen”

Hvornår vi kan forvente at se “Scanners” ved vi ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: