Den amerikanske instruktør David Fincher stod sidste år bag den populære filmatisering af thrilleren ”Kvinden der forsvandt”. Nu kaster han sig over en Hitchcock-klassiker.

Se også: ”Kvinden der forsvandt” bliver Finchers største succes i hjemlandet.

Der er tale om “Strangers On A Train” og Fincher vil slå sig sammen med skuespiller Ben Affleck og manuskriptforfatteren Gillian Flynn. Sammen skal de skabe en ny version af filmen, baseret på Patricia Highsmiths bog af samme navn.

Den originale film handler om en professionel tennisspiller og en ustabil kendis, der mødes på et tog. De finder hurtigt ud af at de begge har mennesker i deres liv, der skal ryddes af vejen, så de beslutter sig for at ‘bytte mord’, så opklaringerne bliver besværliggjort.

Den nye film vil bytte toget ud med et privatfly. Ben Affleck skal spille en filmstjerne der er i midten af at promovere sig selv under Oscar-sæsonen. Da hans fly bryder sammen, får han et lift til Los Angeles af en farlig fremmede.

Projektet rykker hurtigt fremad, og Affleck har formået at finde plads i sit skema mellem optagelserne til sin film “Live By Night” og den kommende “Justice League”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Jb-film 5 år siden

Det er næsten helligbrøde at tage fat i et blandt mange mesterværker.

Og med et lidt tyndt oplæg, så er det næsten bedre at lade den gamle film stå som den er - ellers vil Alfred Hitchcock rotere i sin grav!

Skriv ny kommentar: