Instruktøren Adam McKay er vant til at fjolle rundt med Will Ferrell i komedier som ”Anchorman” og ”Step Brothers”. Men til sit første drama hiver han de helt tunge drenge frem foran kameraet.

Se også: Brad Pitt om Shia LaBeouf: En af de bedste skuespillere jeg har set

Brad Pitt, Christian Bale og Ryan Gosling skal allesammen spille med i Adam McKAys første drama “The Big Short”, der handler om finanskrisen. Det skriver Variety.

Filmen er produceret af Brad Pitts eget produktionsselskab Plan B, der tidligere har finansieret ”Moneyball” og ”12 Years a Slave”, der begge også har Pitt på rollelisten.

“The Big Short” bygger på en bog af Michael Lewis, der også skrev forlægget til “Moneyball”, og den sammenlignes med film som ”Traffic” og ”The Counselor” på grund af sit ensemble af ligevægtige roller.

[i]FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Driver 7 år siden

Pitt, Gosling, Bale og McKay - Fed combo. Er spændt på om filmen, vanen tro Adam McKay, ikke også vil indeholde en del humor under al dramaet.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#2 Baby Strong 7 år siden

Et stabilt cast med en ustabil instruktør (imo). Hr. Pitt skal nok holde ham i ørene, men er stadig pessimistisk.
Gravatar

#3 Den fede 7 år siden

Uanset hvad man mener om de skuespillere, må man tage hatten af for, at McKay har samlet det hold. Wow. Jeg er spændt på at se McKay med drama-hatten på, da jeg er kæmpe fan af hans komediemirakler.

Skriv ny kommentar: