Lige som det så ud som om, at “Pineapple Express”-instruktør David Gordon Greens genindspilning af “Suspiria” igen var på rette køl, lader det nu til, at filmen igen er sat i kø, da instruktøren er i færd med at klargøre et nyt projekt med Nicolas Cage.

Se også: David Gordon Greens genindspilning af “Suspiria” er igen på rette køl.

Der er tale om dramaet “Joe”, der er baseret på Larry Browns roman af samme navn og omhandler en eks-forbryder i en lille by i Mississippi, der på trods af sin skumle fortid ender med at blive rollemodel for en 15-årig knægt, som er den ældste søn i en familie, der styres af en uduelig, alkoholisk far.

Green, der udtaler, at han har set meget frem til at arbejde sammen med Cage for at skabe filmen, forventes at påbegynde optagelserne kort tid efter, at idéen er blevet solgt under årets igangværende Toronto Film Festival.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 zamm- 9 år siden

...og hvem er David Gordon Green?
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#2 Bruno 9 år siden

#1 -

Pineapple Express, Your Highness og Eastbound & Down.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#3 Slettet Bruger [2843560273] 9 år siden

Bogen er en rigtig god bog, så det bliver spændende hvad de kan få ud af det.

En af de bedre nyere bøger som tager sit udgangspunkt i sydstaterne.
Wisdom's a gift, but you'd trade it for youth.
Gravatar

#4 filmzkim 9 år siden

Godt at han vender lidt tilbage til den genre, for det var da ved at gå helt galt med komedie-filmene. Når det så er sagt, elsker jeg Pineapple Express, der er min absolutte favorit-komedie! Men det har nok også meget at gøre med Judd Apatows indblanden.

Skriv ny kommentar: