Spøgelseshistorier behøver ikke altid være uhyggelige, og det er bestemt heller ikke tilfældet i “We Have a Ghost”, der netop har fået sin første trailer.

Instruktøren Christopher Landon, der har stået bag de overnaturlige slasher-komedier “Happy Death Day” og “Freaky”, tager den overnaturlige gyser i en mere familieorienteret retning med sin næste film.

I den første trailer til “We Have a Ghost” møder vi Ernest, spillet af “Stranger Things”-stjernen David Harbour, et spøgelse der hjemsøger et gammelt hjem, som netop har fået nye indflyttere. Da familien  opdager Ernest, gør de dog spøgelset til et internetfænomen, men da sønnen Kevin forsøger at hjælpe Ernest med at opklare hans mystiske død, kommer de i CIA’s søgelys.

Kevin spilles af “Queen & Slim”-skuespilleren Jahi Winston, mens hans familie spilles af “Captain America: The Winter Soldier”-stjernen Anthony Mackie, “The Fallout”-talentet Niles Fitch og “Survivor’s Remorse”-skuespilleren Erica Ash. Uden for familien i spøgelseshuset finder vi “Army of the Dead”-skuespilleren Tig Notaro og “The White Lotus”-Emmy-vinderen Jennifer Coolidge.

Læs også: “Anthony Mackie, Giancarlo Esposito, Billy Bob Thronton og Ke Huy Quan spiller med i Russo-brødrenes næste film ‘The Electric State'”

Landon har foruden at instruere filmen også stået bag manuskriptet.

“We Have a Ghost” får premiere på Netflix den 24. februar.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: