Julemanden uddeler kul, kugler og catchphrases i den blodige første trailer til “Violent Night.”

Det var nok ikke mange, der havde regnet med, at Julemanden ville gennemgå en John Wick-ificering, men det er tilsyneladende tilfældet i “Violent Night”, der netop har fået sin første voldelige og nådesløse trailer.

Her ser vi “Stranger Things”-stjernen David Harbour i rollen som den glade gavegiver, der må tage sine kridhvide fløjlshandsker af, da en gruppe uartige lejesoldater angriber og holder en rig familie fanget i deres palæ.

Produktionsselskabet 87North Productions, der har lavet actionfilm såsom “Nobody” og “Bullet Train”, står sammen med Universal bag den kommende julefilm, som naturligvis også har 87North-skaberne David Leitch og Kelly McCormick om bord som producere. Leitch har selv instrueret den førnævnte Brad Pitt-film, mens han også sad i instruktørstolen på film som “Atomic Blonde” samt “Deadpool 2” og var medinstruktør på den første “John Wick”.

Læs også: “Hugh Jackman vender tilbage som Wolverine i ‘Deadpool 3’!”

Den norske instruktør Tommy Wirkola (“Hansel & Gretel: Witch Hunters”), der bestemt ikke er ubekendt med at filme i et tykt lag sne (han har stået bag de to “Dead Snow”-film), sidder i instruktørstolen på “Violent Night”, der er skrevet af “Sonic the Hedgehog”-makkerparret Josh Miller og Patrick Casey.

“Violent Night” sparker julesæsonen i gang med en biografpremiere den 1. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: