Hugh Jackman vender tilbage som Wolverine – og hvem anden end Ryan Reynolds ville være i stand til at overbevise ham om at gøre det?

Jackman gav os den perfekte afsked med hans adamantiumfyldte superhelt i James Mangolds fænomenale “Logan”, men nu vender karakteren tilbage til live. Han skal nemlig gøre sin MCU-debut i det tredje kapitel i “Deadpool”-franchisen, der tilmed også har fået sin officielle amerikanske premieredato: den 6. september 2024.

Begge annonceringer kommer i typisk Reynolds-stil med et glimt i øjet og en selvironisk video på hans Twitter, som du kan se lige her.

Sidste gang, vi så Deadpool og Wolverine på det store lærred, var i hhv. 2018 og 2017, inden Disney opkøbte 20th Century Fox og dermed også rettighederne til både Reynolds’ og Jackmans karakterer, men nu er det altså på tide at bringe dem begge tilbage.

Læs også: “Disney har netop afsløret masser af trailers til Marvel-, ‘Star Wars’- og andre Disney-projekter: Se de vigtigste lige her”

Instruktøren, som Kevin Feige og co. har betroet med den opgave er Reynolds’ hyppige samarbejdspartner, “The Adam Project”- og “Free Guy”-instruktør Shawn Levy. Forfatterne bag de første to, Rhett Reese og Paul Wernick, sidder endnu engang bag tastaturet.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: