Der har i et stykke tid været rygter fremme om at der måske var en film på vej med den kaffedrikkende Agent Dale Cooper, der undersøger mystiske hændelser i den lille by Twin Peaks.

Dette er nu blevet afvist af seriens skaber, David Lynch, der på sin officielle side skriver at der ikke er planer om et comeback til Cooper.

Lynch planlagde angiveligt at lave én mere “Twin Peaks” spin-off film, efter “Fire Walk With Me”, men disse planer har dog ligget stille siden den første film floppede i biografen.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 filmz-rupert giles 16 år siden

Jeg havde nu heller ikke regnet med, at der kom mere fra den front. Og det har jeg det egentlig fint med. Jeg er kæmpe Lynch fan og synes også at Fire Walk With Me er en glimrende og undervurderet film, men Twin Peaks er lang tid siden, og jeg vil hellere have at Lynch kommer videre. Så jeg glæder mig til INLAND EMPIRE.

Men hvis de så bare kunne få udsendt den fuckin sæson to på DVD!!!!
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo
Gravatar

#2 vapor 16 år siden

Der er allerede alt for meget Twin Peaks.
Gravatar

#3 NightHawk 16 år siden

# 1 - Ja, "Twin Peaks" bør David Lynch la ligge som den kult-klassiker den er. Kan ikke se, at der skulle komme noget fornuftigt ud af at forsætte Agent Coopers lidelser, med endnu et kapitel.

Mht. "Fire Walk With Me", var jeg nu noget skuffet. I bar utålmodighed over at, resten af serien blir udskudt i det uendelige, bestilte jeg filmen hjem for at få tilfredstillet min "Twin Peaks" sult. Men...jeg syntes ikke helt, "Fire Walk With Me", fungerede som man havde forventet. Dels irriterede det mig grusomt at makkerparret Chris Isaack og Kiefer Sutherland, som jeg fandt ret cool, på den abrupte måde blev slettet fra resten af handlingen. Jeg er nemlig stor Chris Isaack fan og havde glædet mig til at se filmen, hvor jeg troede han havde en af hovedrollerne. Dernæst var der alt for lidt sammenhæng imellem agent Coopers indvolvering i mystikken via Laura Palmers død. Det hang ganske enkelt ikke sammen.

Mest skuffet var jeg over stemningen i filmen, som man kender den fra serien. Den var i store dele, nogen vil sige hele filmen, fraværende, så man sad tilbage med en noget tam oplevelse. Og når alt kommer til alt, så er Lauras Palmers skæbne mere værd i serien som mystisk oplæg, end i filmen der detaljeret piller mystikken fuldstændigt fra hinanden.

Dog blev mit humør alligevel redet, pga. den dokumentar film der fulgte med den koreanske version. Billedet er lidt kornet, men indholdet er guf for enhver David Lynch fan.
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."

Skriv ny kommentar: