David Warner, en britisk skuespiller, der gav mindeværdige præstationer på det store lærred, er død, oplyser Variety.

Skuespilleren døde af en kræftrelateret sygdom, fortalte hans familie til BBC. “I løbet af de sidste 18 måneder nærmede han sig sin diagnose med en karakteristisk ynde og værdighed,” sagde hans familie i en erklæring, der blev delt med den offentlige tv-station.

Warner blev Emmy-nomineret for at spille Reinhard Heydrich, en nazistisk embedsmand, der var en nøglearkitekt bag ‘Final Solution’ i den skelsættende miniserie “Holocaust” fra 1978, og vandt en Emmy for at spille den sadistiske romerske opportunist Pomponius Falco i miniserien “Masada” fra 1981.

Senest optrådte han i Disneys “Mary Poppins Returns” i 2018, “You, Me and Him” i 2017 og på Showtimes “Penny Dreadful” som professor Abraham Von Helsing i 2014. Han var også blandt de store rollebesætninger i James Camerons “Titanic” fra 1997.

Warners skuespillerkarriere peakede i midten af 70’erne og indtil midten af 80’erne, hvor han havde en nøglerolle i “The Omen” og agerede skurk i henholdsvis “Time After Time”, “Time Bandits” og “Tron” blandt flere andre mindeværdige roller.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: