Langt om længe er det tredje kapitel i “Tron”-fortællingen undervejs.

“Tron: Ares” er titlen på den tredje film i sci-fi-franchisen, hvis første film udkom i 1982. Det rapporterer Deadline.

Den norske instruktør Joachim Rønning (“Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell no Tales”), er i forhandlinger om at instruere filmen baseret på et manus skrevet af Jesse Wigutow (“It Runs in the Family”).

Som den hidtil eneste stjerne ved vi, at Jared Leto spiller med i filmen. Vi kender dog endnu ikke noget til hans rolle.

I den oprindelige film fulgte vi Jeff Bridges som Kevin Flynn, der blev ført ind i computervirkeligheden The Grid, hvor han skulle deltage i dødsensfarlige spil for at undslippe. I fortsættelsen “Tron: Legacy” følger vi Garret Hedlund i rollen som Kevins søn, Sam Flynn, der flere år efter sin fars pludselige forsvinden ligeledes føres ind i The Grid.

Læs også: “Syret ny ‘Ant-Man & the Wasp: Quantumania’-trailer giver os Kang the Conqueror og første blik på skurken MODOK”

Hvordan “Ares” kommer til at hænge sammen med de to tidligere film, står ikke klart, selvom den er en fortsættelse af “Legacy”.

Sean Bailey og Justin Springer, der begge var producere på “Legacy”, agerer hhv. executive producer og producer på den kommende fortsættelse.

Hvornår vi skal forvente at se “Tron: Ares”, ved vi ikke endnu. Man sigter dog efter en produktionsstart i august.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: