Joe Manganiello gør nu comeback som Deathstroke i reshoots til “Justice League”.

Det er ikke kun Ben Affleck, Ray Fisher og Amber Heard som Batman, Cyborg og Mera samt Jared Leto som Jokeren fra “Suicide Squad”, der er en del af Zack Snyders reshoots til “Justice League”.

Nu erfarer Collider, at også Joe Manganiello er en del af de nye optagelser til 70 millioner dollars (samlet pris for hele færdiggørelsen af ‘The Snyder Cut’).

Joe Manganiello medvirkede i 2017-udgavens post-credit-scene, hvor han blev rekrutteret af Jesse Eisenbergs Lex Luthor fra “Batman v Superman”.

Siden blev der annonceret en egentlig Deathstroke-film med Joe Manganiello, men de planer blev siden skrinlagt.

Nu er Manganiello dog tilbage i rollen som Deathstroke, der altså angiveligt får en større involvering i ‘The Snyder Cut’ end det var tilfældet i Joss Whedons biografudgave.

Læs også ‘Jared Leto gør comeback som Jokeren i Zack Snyders “Justice League”‘.

Zack Snyders “Justice League” får premiere som miniserie på HBO Max i 2021.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Tyder mere og mere på at de har planlagt mere. Jeg håber I hvert fald :-). Haters behøver ikke synes om det. Dette er ikke for jer. Det er for os. Accepter det og lad os andre glæde os over det.
Gravatar

#2 BlackJesus 2 år siden

Er man hater hvis man er kritisk? Godt nok en barnlig konklussion.

Jeg glæder mig, men det jeg kritisere er at al den hype omkring filmen kom fordi Whedon havde lavet en hel anden film end det Snyder havde optaget og derfor skulle Snyder Cut være meget bedre. Det man ser nu er jo optagelse af en helt ny film, når man investere yderligere 70 mio. dollars i filmen.

Tænker også på interese konflikt, hvis der skal komme fortsættelser, pga. Den nye Batman eks.

Men selvfølgelig glæder jeg mig, men Snyders snak om en snyder cut, var vidst mere en salgstale end en reel tale. Og det er vel fair nok, når WB var nogle kæmpe idioter.
Gravatar

#3 Johnny42 2 år siden

#2 Der er hårets der mener at deres mening er den eneste rigtige og nedgør dem der ikke mener det samme som dem. Og det er dem der har krævet ændringer, så det blev mere som MCU. Og alle os der er vilde med Snyders film blev bare smidt til side for at tilfredsstille masserne.
Gravatar

#4 Kau 2 år siden

# Men Snyder fik jo ikke optaget det han ville, da han blev nødt til at forlade projektet, så det er vel fair nok at han får lov til at optage de scener han evt. manglede.
Gravatar

#5 Nagash 2 år siden

Kau (4) skrev:
# Men Snyder fik jo ikke optaget det han ville, da han blev nødt til at forlade projektet, så det er vel fair nok at han får lov til at optage de scener han evt. manglede.

Jeg tror han hentyder til, at Snyder tidligere har udtalt, at der var et færdigt Snyder-cut, som kun manglede post-processing. Det stemmer jo ikke helt overens med at der skal bruges så meget på reshoots.

Skriv ny kommentar: