James Gunn skal skrive og muligvis instruere “Suicide Squad 2”.

Tidligere på året fyrede Marvel Studios “Guardians of the Galaxy”-instruktør James Gunn.

Gunn havde skrevet manuskript til “Guardians of the Galaxy 3”, som han også skulle instruere, men blev fyret, efter en række tweets med upassende jokes af ældre dato igen begyndte at cirkulere.

Nu har konkurrenterne fra DC Films ansat James Gunn, skriver Deadline.

James Gunn skal i første omgang skrive en sequel til David Ayers “Suicide Squad” med henblik på også at instruere.

“The Accountant”-instruktør Gavin O’Connor var ellers hyret til opgaven, men ham har Warner Bros. nu i stedet flyttet til Ben Affleck-filmen “Torrance” – læs om Gavin O’Connors “Suicide Squad 2”-manuskript her.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Johnny42 8 måneder siden

Sådan!!!!

Den første Suiside Squad kunne have været en form for GotG på jorden, med nogle karakterer med en lidt mere flosset moral. Faktisk gav soundtracket til nogle af trailerne noget af den følelse.

Den Oscar vindende Suiside Squad blev så ikke sådan, men hvis James Gunn kan bringe noget mere charme og karakter til Suiside Squad 2, så er jeg på.
Gravatar

#2 Mejse 8 måneder siden

kunne sagtens blive interessant, han har jo vist han kan noget med holdfilm, og andre kan fortsætte GotG fint nok, men han kan tilføje noget ekstra til en ny franchise.
Gravatar

#3 Ryder666 8 måneder siden

Suicide squad var en skuffelse. Ikke engang Will Smith eller jared leto, kunne redde filmen. Margot Robbie var lækker! Men følte lidt (sammen med de ovennævnte) at de overspillede en smule. Men med Gunn ombord, kunne den måske blive interessant.
Gravatar

#4 Ryder666 8 måneder siden

Ryder666 (3) skrev:
Suicide squad var en skuffelse. Ikke engang Will Smith eller jared leto, kunne redde filmen. Margot Robbie var lækker! Men følte lidt at hun (sammen med de ovennævnte) overspillede en smule. Men med Gunn ombord, kunne den måske blive interessant.


Rettet i citat, og tilføjet at hun (sammen med de ovennævnte) overspillede en smule. Så skulle det være på plads. Og minus at de. Da der er begrænset og kun ti minutters tid til at redigere, er det den eneste måde at rette på sine fejl.
Gravatar

#5 dundas 8 måneder siden

Great en bedre 2`er....
Gravatar

#6 Bachone 8 måneder siden

Vil helt klart se frem til suicide squad 2 nu, det kan blive godt for DC at have james gunn i det lange løb, håber han kan være med til at lave fede dc film.

Skriv ny kommentar: