DC-antiheltene i Suicide Squad skal bekæmpe to diktatorer i “The Suicide Squad” – tager til Panama.

DC-insider Daniel Richtman erfarer nu nye detaljer om plottet til “The Suicide Squad”.

Handlingen placeres angiveligt i Panama, hvor Amanda Waller sender Suicide Squad-antiheltene til for at finde et monster i et gammelt fængsel, der blev brugt under 2. verdenskrig af nazisterne.

Nu bliver monstret dog brugt af to onde diktatorer – The Mayor og The General.

James Gunns “The Suicide Squad” er ikke “Suicide Squad 2”, men et reboot – læs om det her.

“The Suicide Squad” får premiere d. 6. august i 2021.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#11 Mejse 2 år siden

der er ikke noget at lægge i et reboot.
det her er et reboot.

In serial fiction, a reboot is a new start to an established fictional universe, work, or series that discards all continuity to re-create its characters, plotlines and backstory from the beginning. It has been described as a way to "rebrand" or "restart an entertainment universe that has already been established".

der er ikke alle mulige "det her mener jeg" ting i det...et reboot er et reboot :)
Gravatar

#12 Johnny42 2 år siden

#11 Godt nok så sikker du er, jeg har ikke hørt hvad de ser bort fra og hvad der ikke gælder. But anyway det gør hverken fra eller til for mig om Suicide Squad er med eller ej, man kan bare ignorere den og håbe den næste er god.
Gravatar

#13 Mejse 2 år siden

#12 jeg er meget sikker på hvad et reboot er, har hele tråden sagt at om det var et reboot eller ej, måtte vente med at blive bedømt til filmen er set, men instruktøren har sagt det er et reboot, så ved ikke lige hvor du har det der sikker fra :) eneste der er sikkert er at hvad et reboot er ikke kan diskuteres og der kan ikke lægges noget i det, man kan diskuterer om en film lever op til reboot kriterierne, men ikke hvad reboot kriterierne er, som jo er det du siger man kan diskuterer ved at "lægge noget i det" :)

jeg er sådan set også ligeglad med om det er et reboot eller ej, håber bare den er god, og hele deres filmproduktion bliver mindre rodet :)
Gravatar

#14 Johnny42 2 år siden

#13 Nu var det så i forhold til hvad James Gunn lægger i det, og ikke den generelle definition.
Gravatar

#15 Mejse 2 år siden

#14 man må gå ud fra når han bruger et ord ved han hvad det betyder :)

kan selvfølgelig ikke udelukke han ikke ved hvad det betyder, men at gå ud fra han ikke ved det er da ret fornærmende ;)
Gravatar

#16 Johnny42 2 år siden

#15 Nogle gange forsøger man jo at sælge noget på en bestemt måde. Så jeg vil altså ikke bruge de udtalelser der er kommet frem til at vurdere om en film er det ene eller det andet.
Gravatar

#17 Mejse 2 år siden

#16 tja jeg går ud fra du kan have ret og james gunn bare er små dum ;)

men ja som hele tiden sagt jeg ved ikke om det er et reboot eller ej, jeg går bare ud fra dem der laver filmen ved hvad de taler om, og tager den endelige beslutning når filmen er set :)
Gravatar

#18 Johnny42 2 år siden

#17 Okay den udtalelse må så stå for din egen regning.
Gravatar

#19 Mejse 2 år siden

#18 det siger da sig selv :)

i sidste ende handler det nok bare om man tror på det folk siger eller ej :)
jeg går ud fra han udtale sig om noget han ved noget om, og at han ikke bare prøver at stikke mig en løgn, og det kan sagtens ende med at være forkert :)

du går ud fra det modsatte og det kan sagtens ende med at være forkert :)
Gravatar

#20 SublimeKen 2 år siden

Nu er det ikke instruktøren James Gunn der har sagt det er et totalt reboot, men en enkelt DC-producer, ud af mange producere på filmen, der har sagt det, og det handler vist allermest om arbejdsprocessesen.

De behandler historien som et reboot, men beholder de samme skuespillere, hvilket med al sandsynlighed betyder at det ikke rigtigt er et reboot ala Batman Begins og Amazing Spiderman, men mere en ny historie i samme univers, hvor den gamle historie bare ikke bliver referet til. Det kan også være de beslutter at den aldrig er sket, men så tvivler jeg stærkt på de ville have brugt så mange af de samme skuespillere i samme roller.

Skriv ny kommentar: