DC-antiheltene i Suicide Squad skal bekæmpe to diktatorer i “The Suicide Squad” – tager til Panama.

DC-insider Daniel Richtman erfarer nu nye detaljer om plottet til “The Suicide Squad”.

Handlingen placeres angiveligt i Panama, hvor Amanda Waller sender Suicide Squad-antiheltene til for at finde et monster i et gammelt fængsel, der blev brugt under 2. verdenskrig af nazisterne.

Nu bliver monstret dog brugt af to onde diktatorer – The Mayor og The General.

James Gunns “The Suicide Squad” er ikke “Suicide Squad 2”, men et reboot – læs om det her.

“The Suicide Squad” får premiere d. 6. august i 2021.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 ParadokS 2 år siden

Er der noget mere retarderet end en reboot af en film der kun er et par år gammel.... Med halvdelen af det samme cast.. det projekt er da største fallit erklæring.
Gravatar

#2 Johnny42 2 år siden

Nu kan man jo kalde det hvad man vil, men jeg vil ikke kalde det et reboot. Det er et nyt team, der tager på en anden mission. Det er ikke sådan at den første film ikke har eksisteret i dette univers.
Gravatar

#3 Mejse 2 år siden

#2 nu kan du jo kalde det hvad du vil, men når instruktøren går ud og kalder det er totalt reboot er det vel det man må forholde sig til, indtil man ser mere :) uden nogen form for referencer til den første film, som de har udtalt der ikke vil være, kan du jo sådan set ikke vide om den eksisteret i samme univers :) ved godt du godt vil have det, det betyder bare ikke rigtig noget :)
Gravatar

#4 Johnny42 2 år siden

#3 Jeg er sådan set ligeglad med hvad de kalder det, men at ændre film ikke refereres gør det ikke til noget reboot. Joker er heller ikke noget reboot af noget som helst, men sin egen film.

Nogen har også sagt at episode VII er et soft reboot, hvilket jeg finder fuldstændig latterligt, da det er en fortsættelse. Jeg er også fuldstændig ligeglad med om The Batman kaldes for en reboot bare den er god.

For min skyld behøver de ikke referere Suicide Squad(da den er garbage). Men den vandt dog en Oscar.
Gravatar

#5 Mejse 2 år siden

#4 det er jo hele pointen bare fordi du er ligeglad og siger de kan kalde det hvad de vil, ændre det bare ikke på at det er det de kalder det, og at det sandsynligvis derfor er hvad det er, og så er din mening om det egentlig irrelevant :)

pointen er at når de ikke refererer til den første, og der er nye skuespillere i visse roller og nye figurer, kan det sagtens være et totalt reboot, kan også være det er et soft reboot, det kan ikke rigtig siges før filmen er set, så alt der er at gå ud fra er den informatino dem der laver den kommer med, din mening om det tæller ikke rigti, for du har nul viden ud over det de kommer med, og det modsiger det du siger :)

og dine sammenligninger har ikke rigtig noget med noget at gøre, så ved ikke rigtig hvad de laver der :)
Gravatar

#6 Johnny42 2 år siden

#6 Jeg synes bare der er gået inflation i at kalde ting for reboot. De Batman film der kom i 90'erne så jeg bare som forskellige eventyr han tog på. Man behøvede ikke kalde det reboots og det var også ligemeget hvor meget de refererede hinanden. Og det samme var det også med James Bond. Og at få en anden skuespiller til at spille en bestemt karakter ser jeg ikke i sig selv som et reboot. Det er bare en anden der spiller karakteren.
Gravatar

#7 Mejse 2 år siden

#6 og det er da også rigtigt, reboot delen består i om tidligere film i serien eksisterer eller ej, hvis der er tale om en serie af film, altså hvis den tidligere film ikke eksisterer er det et reboot hvis den gør er det ikke, så nemt er det jo, hvis der så slet ikke bliver refereret til den tidligere film, som de har udtalt der ikke gør, må man gå ud fra den ikke eksisterer, og derfor altså er der tale om et reboot :)

men som jeg sagde det kan ikke afgøres før filmen faktisk er set, at du synes der er gået inflation i reboots er igen også som sådan irrelevant, og hvordan du ser ting har heller ikke rigtig nogen betydning, ud over for hvordan du ser en film hvilket er vigtigt for dig, men ikke har nogen betydning for hvad filmen er :)
Gravatar

#8 Johnny42 2 år siden

#7 Bare fordi noget ikke bliver refereret, kan man jo ikke antage noget som helst. Nogle af skuespillerne gentager deres roller, og ved at lade Idris Elba spille en anden rolle end Deadshot holder man også døren på klem for at Will Smith kan vende tilbage.

Men jeg ser det også nærmest som et markedsførringstrick, for at folk ikke skal forveksle de to og forvente at det er en fortsættelse af Suicide Squad.

Men det gør mig intet hvis den første bliver fjernet fra deres univers. Men jeg vil og selv vurdere om der er tale om et reelt reboot, til jeg ser filmen.
Gravatar

#9 Mejse 2 år siden

#8 man kan antage rigtig meget ud fra sådan en lille ting som ingen referencer men du har ret det er ikke en bekræftelse, det er "det er et totalt reboot" kommentaren fra instruktøren, det fulgt op med ingen reference kan man vist godt sige cementerer det ;)

men du har jo allerede vurderet der ikke er tale om et reelt reboot, det gjorde du i kommentar nr 1...alt jeg har sagt er, det kan du ikke da meget mere tyder på det er end ikke er, og ud over det kan vi ikke vide det før filmen er set :) men godt at hører du har ændret mening :)
Gravatar

#10 Johnny42 2 år siden

#9 Nu er spørgsmålet jo hvad der lægges i total reboot. Og selv om man snakker om reboot, kan den første film stadigvæk godt være del af canon. Det har jeg i hvert fald ikke hørt nogen sige at den ikke er.

Skriv ny kommentar: