Advarsel! Spoilers for “Peacemaker” Sæson 1 forude.

Viola Davis’ nådesløse Task Force X-leder får, hvis alt går efter planen, sin egen serie på HBO Max.

Warner Bros. og HBO Max arbejder i øjeblikket på en “Peacemaker”-spinoff med Amanda Waller i hovedrollen. Davis er i forhandlinger om at vende tilbage til rollen som DC-karakteren. Det rapporterer Variety.

Waller blev først introduceret i David Ayers “Suicide Squad” og var ét af de få lyspunkter i den utroligt skuffende film. Davis og hendes karakter fik dog mulighed for revanche i en film, der matchede hendes talent med James Gunns meget R-ratede genfortolkning “The Suicide Squad”. Filmen fik siden spinoff-serien “Peacemaker”, hvor Davis optrådte i den første og den sidste episode.

Læs også: “‘Guardians of the Galaxy Vol.3’ har begyndt produktionen: James Gunn har i skjul castet ‘Peacemaker’-skuespiller i mystisk rolle”

Her blev hendes Task Force X-afdeling – bedre kendt som The Suicide Squad – afsløret for offentligheden af hendes datter Adebayo (Danielle Brooks). Den nye serie vil efter sigende fortsætte med udgangspunkt i hendes optræden i slutningen “Peacemaker”.

Davis vil agere executive producer sammen med James Gunn, Peter Safran (“Peacemaker”) og Christal Henry (“HBO’s Watchmen”). Sidstnævnte vil også agere forfatter på serien.

James Gunn har tidligere udtalt, at han arbejder på en anden “The Suicide Squad”-serie end “Peacemaker”. Om Amanda Waller-serien er den, han refererede til, er sandsynligt, men ikke officielt.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: