Advarsel: Spoilers for “Zack Snyder’s Justice League”!

DC har annonceret, at de arbejder på en “Injustice”-film baseret på det populære superheltekampspillet “Injustice: Gods Among Us”.

Endnu engang får vi lov at se, hvordan DC-universet ville se ud, hvis Superman var ond. Tidligere i år udkom “Zack Snyder’s Justice League”, hvor Superman i Knightmare-scenerne blev en tyrannisk, ond verdensleder. Her så vi Batman slå sig sammen med flere skurke og helte for at overvinde Superman.

Knightmare-scenerne var i høj grad inspireret af den historie, der blev skabt i “Injustice”-spillene. Her så vi et alternativt DC-univers, hvor Superman ligeledes er blevet en tyrannisk verdensleder – denne gang efter Joker snød ham til at dræbe Lois Lane. I spillet fremkalder Batman heltene fra DC’s primære univers for at få hjælp til at overvinde manden af stål.

Læs også: “Ny animeret Batman-serie på vej fra J.J. Abrams, Matt Reeves og “Batman: The Animated Series”-skaber”

Om det bliver den nøjagtig samme historie, når “Injustice”-filmen udkommer, ved vi endnu ikke.

“Injustice” har endnu ingen udgivelsesdato, men er efter sigende den næste animationsfilm på programmet efter “Batman: The Long Halloween, Part II”, der udkommer digitalt og på Blu-Ray den 27. juli.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: