De ældre skuespillere har mulighed for at få nyt liv med teknologiske effekter. Dog er det ikke alle, som bruger dem.

Advarsel! Denne film omtaler åbningen på “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One”.

Lige nu er der en tendens med at forlænge skuespilleres karriere via foryngende effekter. I “Indiana Jones and The Dial of Destiny” blev hovedrolleindehaver redigeret i post-produktion med de-aging teknologi, som foryngede skuespillerens udseende i en stor del af filmen. Den 81-årige skuespiller har selv været ude og forsvare teknologien og dets brug.

Christopher McQuarrie, som er instruktør på den nye “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One”, havde også overvejet at bruge teknologien på skuespilleren Tom Cruise. Det fortæller han i et interview med Gamesradar. Selvom Cruise, på trods af sine 61 år, ikke virker til at ældes, havde McQuarrie overvejet teknologien i åbningen til den seneste “Mission: Impossible”-film, siden den del af filmen foregår omkring 1989, mens resten af filmen foregår i nutiden.

Hvad McQuarrie fandt ud af efter at have afprøvet teknologien, var, at resultaterne ikke var så vellykkede som først forventet. I stedet sad instruktøren tilbage med en fornemmelse af at blive distraheret fra historien, siden han ikke kunne kapere Cruises udseende efter effekterne. “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” har derfor ikke anvendt de-aging teknologi. Dog er McQuarrie ikke afvisende for at bruge det i fremtiden. Dog først når teknologien er blevet bedre.

“Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” havde dansk premiere den torsdag den 13. juli.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 thomas040 10 måneder siden

Det er præcis samme grund til at jeg ikke kunne kapere åbningen af den nye Indiana Jones film. Man sidder bare og stirrer på det for at finde ud af hvad det er der gør at det ikke virker, og så glemmer man at følge med historien.
Failure is a zero out.

Skriv ny kommentar: