Der er stadig over to uger til, at “Captain America: Civil War” får dansk premiere. Men nu har den amerikanske presse set Marvels pendant til “Batman v Superman”, hvor Avengers kæmper imod hinanden. Og de elsker den!

Se også: Titlen på “Spider-Man”-reboot er muligvis blevet afsløret!

Særligt Spider-Mans gæsteoptræden får de amerikanske filmjournalister til at juble:

”‘Captain America: Civil War’ er et home-run på steroider af Marvel og Russo-brødrene. Og jeg ELSKEDE Spider-Man i filmen. ELSKEDE,” skriver Colliders Steven Weintraub på Twitter.

Devin Faraci fra Birth.Movies.Death er helt enig:

”For det første: Nu har vi endelig den perfekte Spider-Man og den bedste Peter Parker.”

”Jeg ved ærlig talt ikke, hvordan ‘Civil War’ kan fungere. Der sker så meget, men det gør den. Spidey er UTROLIG. Fik mig til at smile og grine, til mit ansigt gjorde ondt,” skriver Germain Lussier fra io9.

“Captain America: Civil War” får dansk premiere d. 28. april i 2016.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Gorman 5 år siden

Ja sgu, lyder rigtig lovende - glæder mig max :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Geekalot 5 år siden

Ja lad os rakke BvsS ned inden den kommer i biffen og lad os hype Civil War up inden den kommer i biffen. Lige inden alle jer der skal forsvare jer udtagelser om hvor meget i hader BvsS og hvor meget i ser frem til den her. Så er det rent faktisk sådan det var/er.

OT. Glæder mig også meget til den her, Russo brødrene har gjort et godt stykke arbejde indtil videre :) Bliver også spænende at se hvordan de får hevet de nye karakterer ind i universet :)

Bliver et godt år med Superheltefilm og StarWars film, så lige en fast and the Star Trek også :)
Gravatar

#3 Elvira39 5 år siden

Geekalot (2) skrev:
Ja lad os rakke BvsS ned inden den kommer i biffen og lad os hype Civil War up inden den kommer i biffen.
Er det tilladt så at rakke ned på BvS:DoJ hvis man nu ikke ser frem til mere CA?
Gravatar

#4 Gorman 5 år siden

# 2 ved ikke lige om den var til mig, har ikke udtalt mig om BvsS overhovedet endsige set filmen. Men jeg glæder mig til at se den på bluray.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 Geekalot 5 år siden

#4 nej den var ikke tænkt på dig :)
Var mere generalt jeg jeg tænkte :) Ligesom når Bay siger han vil lave en film, så handler det også bare med at svine ham til, og det sjove er dem som sviner ham til hele tiden ser stadig hver en film fra ham hehe
Gravatar

#6 Nagash 5 år siden

Hov hov, Geekalot. Jeg sviner også Bay hver gang han nævnes. Han er et talentløs pikhoved! Men jeg stoppede sgu med at se lortet, siden jeg så elendige Transformers 2. Robotnosser og Terminatrix wannabe og en mor der spiser hashkager. Nu stopper festen sgu!
Gravatar

#7 Mads47 5 år siden

Det her er nok den eneste MCU film jeg ser frem til, og det er kun på grund af Winter Solider. Age of Ultron var en ganske raderlig film og fik til at indse at jeg på ingen måde har lyst til at spilde penge på MCU film i biografen.

Det skal siges at jeg generelt har en kæmpe stå dreng på når det omhandler Superhelte!. BvS var en fest af en film, ja tak til DC, nej tak til MCU. Dog ser Civil War ganske god ud, ellers er det eneste Marvel der er noget værd er X-men og Netflix serier.

Skriv ny kommentar: