Han blev ‘kreativt uenig’ med Ryan Reynolds om “Deadpool 2”. Derfor fik “Deadpool”-instruktør Tim Miller ikke lov til at fortsætte i den “X-Men”-franchise. Nu fortsætter han i en anden del af “X-Men”-land.

Se også: Tim Miller om “Deadpool 2”-brud: Rygterne lyver!

Det er Collider, der skriver, at Tim Miller er ved at udvikle på en Kitty Pryde/Shadowcat-film som et spinoff til “X-Men”-filmene.

Udvikling er dog ikke det samme, som at filmen så også bliver til virkelighed. Men Tim Miller arbejder altså aktuelt med et bud på, hvordan en “Shadowcat”-film kunne se ud.

Ellen Page har senest portrætteret karakteren i “X-Men: The Last Stand” og “X-Men: Days of Future Past”, hvor hun i sidstnævnte sendte Wolverines bevidsthed tilbage i tiden.

Nyheden er under alle omstændigheder et tegn på, at Fox ikke sidder og venter passivt på, at Disney skal overtage.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Snipp 5 måneder siden

Det er ikke lige den person jeg vil lave en spin-off serie på fra x-men universet. Skuespilleren er ikke engang særlig god og characteren er kedelig. Bliver nok en middelmådig serie, som jeg ikke vil se.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#2 Geekalod 5 måneder siden

snakker vi om at ellen page skulle være en dårlig skuespillerinde nu? har du fået en hjerneblødning eller er du ligeså mandschauvinistisk som du er homofob og racist? du har godt nok ikke mange positive træk, lille mus.
Gravatar

#3 Snipp 5 måneder siden

#2 Ja jeg synes hun var middelmådig i filmen x-man og ikke det som holdte mig fast i filmene. Som generelt skuespiller er hun fin og ikke dårlig - Fokuser nu på pointen i min kommentar, som er at shadowcat bliver nok middelmådig og ikke særlig interessant, da characteren ikke er. Der er andre helte jeg hellere ville se.

Hvorfor skal du altid angribe med sådanne mærkelige udtryk? Du opfør dig igen som den barnlige. Ved dit firma godt hvordan du går ud og agere sådan i offentligheden overfor andre? De burde skamme sig at have hyret dig.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#4 Geekalod 5 måneder siden

jeg dømmer ikke film og serier uden at have set den så for mig er det svært at holde mig til essensen af din kommentar da den er forudindtaget og fordomsfuld. derfor hev jeg fat i at du skrev, at skuespillerinden er dårlig, for det synes jeg bestemt ikke hun er. hun har leverede nogle kanon præstationer igennem årene. ved dine forældre godt at du er fordomsfuld, chauvinistisk, homofobisk og racist? de burde skamme sig over at have skabt dig.
Gravatar

#5 Snipp 5 måneder siden

#4 Du er ved at gå mig på nerverne med dine utallige af læsefejl, jeg tror du skal bruge briller. Og ja jeg burde forresten også smide dig på ignorelisten, da du er så tåbelig man. Jeg skrev hun ikke engang var "særlig god" i filmene (Hvilket ikke er et udtryk for dårlig skuespiller) og at helten ikke var særlig interessant. Jeg har aldrig påstået at hun er en dårlig skuespiller, så fucking lær at læs næste gang du prøver at spille karl smart. Jeg synes faktisk hun var "særlig god" i Juno og god præsentation i Inception.

Jeg ved ikke hvor fordomsfuld, chauvinistisk, homofobisk og racist kommer til udtryk i min kommentar?
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#6 Geekalod 5 måneder siden

Snipp (1) skrev:
Det er ikke lige den person jeg vil lave en spin-off serie på fra x-men universet. Skuespilleren er ikke engang særlig god og characteren er kedelig. Bliver nok en middelmådig serie, som jeg ikke vil se.


du skrev det her, snipp. kan du ikke selv huske det? du skriver at skuespilleren ikke er særlig god. du skriver ikke noget om at hun generelt er god men dårlig i denne rolle. bare at hun ikke er god. og det reagerede jeg på. det er altså ikke sværere end lige at gå tilbage og læse hvad man selv har skrevet hvis man har hukommelse som en selvdød torsk.

og når du konstant kaster om dig med had til metoo skandalerne, kalder folk for svans (kan slet ikke se hvordan seksuel orientering har med noget at gøre) og har snakket nedladende om afro-amerikanere førhen er det træk som du efterhånden udstråler ret tydeligt.
Gravatar

#7 Geekalod 5 måneder siden

fik du lidt at tænke over, andreas? klø du dig lidt i dit blonde hår og smut en tur i træningscentret. du har jo stadig hvalpefedt på kinderne.
Gravatar

#8 Snipp 5 måneder siden

#6 Ja "særlig god" betyder jo ikke hun er dårlig GENERELT som skuespiller - det var i forbindelse med x-men filmene som jo er artiklen handler om - læs dog mellem linjerne eller er det for svært for en hjernedød som dig? Men jeg er færdig med at diskuter det her med dig - du lader det løbe helt ud til ekstreme længder. Du er en rædselsfuld person at diskuter med.

#7 Og min mor ringede som lige ville snakke - har faktisk et irl liv, som du åbenbart ikke besidder af.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#9 Geekalod 5 måneder siden

Hahaha først skal jeg læse hvad du skriver. når jeg så pointere at det gør jeg, så skal jeg pludselig læse mellem linjerne. dit forsvar er ligeså hullet som din intelligens, mester. du er helt til grin, lille barn. hils din mor og spørg hvorfor hun ikke har kunnet finde ud af at opdrage dig. du kan bare komme herhjem, så skal jeg nok få styr på dig, din lille halvfede lort.
Gravatar

#10 Alex- 5 måneder siden

I guder hvor mange tråde har I lige overtaget..

Jeg så gerne en Shadowcat film, MEN synes dog at det er synd hvordan Rogue er blevet udeladt på det sidste. Kæmpe plothul i Future Past at Rogue ikke var med (jeg kender godt til Rogue cut men stadig..). Kunne være fedt med en Shadowcat & Rogue team-up film.

Skriv ny kommentar: