Deadpool har officielt interageret med sin første MCU-karakter – Korg.

Ryan Reynolds har længe vist sig at være en ekspert i promotion med både den lækkede ”Deadpool”-prøveoptagelse og en teaser med David Beckham — for blot at nævne nogle få eksempler.

Læs også: “Deadpool-kampagnen fortsætter: Overtager alle andre film!”

Nu bringer han den ekspertise videre til sin næste film, ”Free Guy”, der efterhånden er lige rundt om hjørnet. Her får han hjælp af ”Free Guy”-skurken Taika Waititi, der tilfældigvis også er ”Thor: Ragnarok”-instruktør og skuespilleren bag fanfavoritten Korg.

Er Deadpool så officielt en del af MCU nu, eller har vi fået os endnu en ’Thor og hans roomie’-situation? Selvom den sidstnævnte mulighed formentlig er den mest sandsynlige, skal intet udelukkes endnu. Korg blev da også vist som noget af en gamer i ”Avengers: Endgame”, så en reaction-video er vel ikke alt for langt væk fra det stenhårde rumvæsen.

Læs også: “Kevin Feige bekræfter: “Deadpool 3″ bliver en del af MCU og beholder R-rating”

20th Century Studios-filmen har udover Reynolds og Waititi også ”Killing Eve”-stjerne Jodie Comer, ”Stranger Things”-skuespiller Joe Keery og ”Get Out”-skuespiller Lil Rel Howery på rollelisten.

Shawn Levy, der har instrueret 8 ”Stranger Things”-episoder, står bag roret, mens Matt Lieberman (”Scoob!”) og Zak Penn (”The Avengers”) har stået for manuskriptet.

”Free Guy” har premiere de n 13. august.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: