Disney vil gerne købe 20th Century Fox. Hvis den handel bliver til noget, så medfølger rettighederne til “X-Men/Deadpool”-universet. Men det univers bliver lige så stort som “Star Wars” – derfor bør Fox ikke sælge, mener “Deadpool”-skaber.

Se også: Disney vil købe 20th Century Fox: Kan forene X-Men og Avengers

Det er tegneserie-skaberen Rob Liefeld, der nu advarer Fox imod et salg til Disney. De smider guld på gaden:

”Vent med yderligere forhandlinger inden ‘Deadpool 2’ åbner og sælger for en milliard dollars. Og ‘X-Force’! Det her er jeres ‘Star Wars’-franchise, og I har kun skrabet overfladen,” skriver “Deadpool”-skaberen på Instagram.

Det er ikke første gang, at Liefeld udtrykker stor optimisme på vegne af “Deadpool”-franchisen og det videre “X-Force”-univers.

Tilbage i oktober udtalte selv samme Liefeld, at han er sikker på, at “Deadpool 2” slår “Solo: A Star Wars Story”, der åbner ugen inden “Deadpool 2”.

“Deadpool 2” får premiere d. 31. maj.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Kaversmed 6 år siden

Nyheden skrev:
Tilbage i oktober udtalte selv samme Liefeld, at han er sikker på, at "Deadpool 2" slår "Solo: A Star Wars Story", der åbner ugen inden "Deadpool 2".


Nej. Så god var Deadpool heller ikke.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 Gridlock 6 år siden

Kaversmed (1) skrev:
Nej. Så god var Deadpool heller ikke.


Måske men det var alligevel en kæmpe finansiel succes, når man tager i betragtning hvor meget den egentlig kostede og lave.
Både den og Logan hev en del penge hjem.

Så hvis X-Force og Deadpool 2 bliver kæmpe succeser rent finansielt, har Fox nogle rigtig gode kort på hånden når det kommer til forhandlingerne.
Gravatar

#3 Mejse 6 år siden

#1+2 tænker hvis man tager og kigger på udgifter og indtægter, så vinder deadpool faktisk, så det kommer an på hvordan man ser på det.

Skriv ny kommentar: