De har købt Pixar, Marvel Entertainment og Lucasfilm. Nu har Disney angiveligt også forsøgt at købe 20th Century Fox, hvilket i tilfælde af et salg vil føre de to største Marvel-universer sammen – nemlig Marvel Studios og Fox-Marvel.

Se også: Disney presser biograferne med vilde krav for “Star Wars: The Last Jedi”

Det er CNBC, der erfarer, at 20th Century Fox har holdt møder med Disney med henblik på et salg af selskabets film- og tv-aktiviteter.

Fox ønsker i fremtiden at fokusere primært på nyheder og sport, hvorfor de vil frasælge selskabets populære filmrettigheder som tæller “X-Men” og “Deadpool” samt distributions-retten til “Star Wars: Episode IV – A New Hope”.

Disneys to største franchises er netop filmene fra Marvel Studios med de populære Avengers-helte samt “Star Wars”-filmene fra Lucasfilm.

Derfor er et køb af Fox oplagt. Samtidig behøver Disney mere indhold til den planlagte streaming-tjeneste, som selskabet lancerer i 2019.

Forhandlingerne skulle imidlertid være brudt sammen. Hverken Disney eller 20th Century Fox har ønsket at kommentere sagen til medierne.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Mads47 6 år siden

Det ville jeg ikke have noget imod skete, det ville passe mig fint hvis Disney opkøber FOX film afdeling.
Gravatar

#2 MadsFalk 6 år siden

Fedt for Avengers også X-men, knap så fedt for deadpool og andre R-rated film med kant. Jeg er sgu lidt lunken ift. Denne nyhed..
Gravatar

#3 Tsunamijhoe 6 år siden

Bryder mig bestemt ikke om dette tiltag.. Så bliver endnu flere film bare PG og disneyficeret.
Ender med at Disney er de eneste der kan lave penge, fordi de ejer alle IP der er noget værd. Håber ikke det sker.
MEN,kan dette køb få A New Hope tilbage til Lucasfilm,så burde en theatrical udgave kunne lade sig gøre :-D
Gravatar

#4 Geekalot 6 år siden

Skulle forbydes et skelskab må opkøbe så mange. Ender med det bliver politiske korrekte Disney der sider på det hele......
Gravatar

#5 BlackJesus 6 år siden

Wow Disney er blevet for store. De har allerede for meget magt og det her vil kun give dem endnu mere magt.

De ditere nærmest hvad folk skal kunne lide.

Vi har accepteret Star Wars VII og anerkender den som en god film, selvom det i virkeligheden er den dårligste star Wars film, fordi den simpelthen bare er en kopi af IV.

Alle de Marvel film minder så meget om hinanden og det handler om plat humor, masser af CGI og action. Disse film afholder folk fra at se de "gode" film.
Gravatar

#6 Mejse 6 år siden

#5 om Disney har for meget magt eller ej kan man jo diskutere, men jeg er mere interesseret i hvordan deres film afholder folk fra at se andre film ? altså jeg kender ikke nogen som ser film, fordi disney siger de skal, eller ikke ser film fordi at disney hellere vil have de ser andre film, at disney lige pt. laver mange af de film folk helst vil se, er jo ikke det samme som at de afholder folk fra at se andet, betyder bare de gør deres job bedre end andre.

Gravatar

#7 Hive 6 år siden

Vil jeg elske at se alle Marvel rettigheder under samme tag? Øh ja, helt klart! En drøm jeg ikke turde tro kunne gå i opfyldelse!

Men... samtidigt er jeg også nervøs for hvad der kan ske, hvis Disney bliver *for* store. Og konkret med et potentielt opkøb af Fox har jeg flere bekymringer:

- Vil det betyde færre årlige superheltefilm?
- Vil de reboote hele X-Men film universet, som jeg trods sine fejl holder meget af?
- ...og vil de i så fald gøre det på samme politiske korrekte og tamme måde som de gjorde med Spider-Man?
- Hvad kommer der til at ske med deres x-ratede franchises såsom Aliens og Predator?
Gravatar

#8 kblood 6 år siden

#7 Tjaa, Ryan Reynolds er rimeligt sikker på at det betyder at der ikke længere ville være R-Rated film fra Fox:
https://www.cosmicbooknews.com/ryan-reynolds-respo...

Skriv ny kommentar: