I et nyligt interview med hjemmesiden IESN, hvor produceren Dean Devlin talte om diverse tv-projekter, kom han også ind på mulighederne for en fortsættelse til “Independence Day”.

Det lader til at Emmerich og Devlin allerede har et manuskript liggende på en “ID4 II”, de blev hyret til at lave af 20th Century Fox: ”Vi skrev en fortsættelse lige efter 11. september, der var inspireret af den begivenhed. Det var et ret godt manuskript. Vi læste det igennem men [måtte spørge os selv,] ‘Ja det er godt, men er det rigtigt?’ Tilblivelsen af ‘Independence Day’ var ikke for at fortælle en historie om invaderende rumvæsner, men en katastrofefilm med en invasion som en naturkatastrofe… Men kan vi huske nogen katastrofefilm der fik en god fortsættelse? Vi kunne ikke komme i tanke om en, da det der gør en katastrofe så spektakulær, er at det er en enkeltstående episode.”

Devlin fortsætter: ”Selvom der var et manuskript, der fungerede efter vores mening, syntes vi ikke det var rigtigt. Vi gav pengene tilbage til 20th Century Fox… forklarede vores bevæggrunde, og til deres ros var de enige og valgte ikke at hyre andre til at lave en fortsættelse. Jeg skal ikke kunne sige om det bliver ved med at være sådan, men på nuværende tidspunkt er de stadig enige med os… Det var aldrig hensigten at lave filmen for en fortsættelse, og hvis vi lavede en, ville det kun være for pengenes skyld, og det er ikke en rigtig grund til at lave en fortsættelse… Det føltes forkert… Jeg tror ikke det er en film der bør få en fortsættelse.”Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 SpielbergFreak 16 år siden

Det lyder næsten for godt til at være sandt, en producent der ikke går efter pengene... Men det er da fornuftigt sagt alligevel.
Gravatar

#2 danschier.dk 16 år siden

Julestemningen har ramt Hollywood hårdt i år. Det næste bliver at skuespiller giver deres løn til velgørenhed.

Men fornuftigt at stoppe mens legen er god!
Gravatar

#3 filmz-Bartman 16 år siden

Kunne da blive fedt!.. den første var måske ik noget mesterværk, men det er sku god underholdning!!!
Gravatar

#4 filmz-zanoan 16 år siden

Utvivlsomt den dårligst oversatte tekst nord for Alperne.
_______________________________________
"A truth that is told with bad intents beats all the lies you can ever invent" - William Blake
Gravatar

#5 Confused101 16 år siden

Hallefuckingluja. ENDELIG en Hollywood-gut, som rent faktisk udtaler noget der lyder fornuftigt, og ikke kun en undskyldning for at få lidt ekstra guld i kassen. Jeg mener selv Independence Day er lidt la-la, men kan da sagtens ses. En 2'er ville være fuldstændig umulig at få ind uden at virke cheesy og påklistret. "Last time they attacked, just before Independence Day. This year they do it again".
Gravatar

#6 NightHawk 16 år siden

Kan kun være 100 % enig, med Devlin. Ingen grund til at lave en fortsættelse her. Bare ærgeligt at de ikke også havde samme ide, med at droppe planerne for 1'eren i sin tid, for "Independence Day" er da noget værre overpatriotisk bras!

Præsidenten der lige gir en hånd med til, at bekæmpe de usle væsner, er så plat at man ryster på hovedet i bar frustration.

Personerne er ligegyldige lal der bare daffer rundt, imens Emmerich fyrer den ene mere overdimensionerede eksplosion af, efter den anden. Intetsigende film, der er så selvfed at man kvæles i dens amerikanske swaggern med flaget og tro på at ingen er bedre og klogere end folk i USA.

Will Smiht, spiller hele filmen som et mix af Fresh prince of Bel air og Bad Boys og er så irriterende blærerøvs-agtigt at man på et tidspunkt sidder og håber på at han blir suckerpunched af en cigar rygende alien der hånligt ler : "Now thats what i call a close incounter". haha..!

At Emmerich så ud over det, har stjålet afslutningen fra "War of the Worlds", (den gamle), gør at man ikke er et sekund i tvivl om, at "Independence Day" er en omgang ideforladt og overfladisk bullshit!
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#7 Riqon 16 år siden

#6 Kunne ik lade være med at trække på smilebåndet, da jeg så den her: "Intetsigende film, der er så selvfed at man kvæles i dens amerikanske swaggern med flaget og tro på at ingen er bedre og klogere end folk i USA".

The Postman med Kevin Costner er tydeligvis ik noget for dig. :D
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 SpielbergFreak 16 år siden

Independence Day er en kvalm omgang pro-USA propaganda, but what da hell!!! Det er fandme god underholdning og har da også filmen i to udgaver HEHEHE.

The Postman er en omgang kedeligt blævrende gelè.

Skriv ny kommentar: