Hercule Poirot står inden længe over for endnu et mordmysterie, og nu har vi fået karakterplakaterne til nogle af vores mistænkte.

Kenneth Branaghs seneste fortælling om Agatha Christies verdensberømte belgiske detektiv endte succesfuldt — både med et opklaret mord og en stor økonomisk fortjeneste i verdens biografer.

“Murder on the Orient Express” gjorde sig fortjent til en fortsættelse, og med det store udvalg af Agatha Christie-historier der er, har der været masser af mulige fortællinger for Branagh og co.

I sidste ende blev det “Death on the Nile”, der fik æren af at blive filmatiseret, og spørgsmålet er nu, om Poirot mon ikke fremover skulle forsøge at holde sig væk fra rejser i det eksotiske.

Hvor den sidste film foregik på et tog i de iskolde alper, finder den nye film nemlig sted på en dampbåd på Nilen. Her er der endnu engang sket et mord, og Poirot må igen identificere en morder blandt et vaskeægte Hollywood-ensemble. Nu har flere af bådens passagerer fået karakterplakater, men om morderen befinder sig iblandt dem, ved vi endnu ikke.

Se traileren til “Death on the Nile” her.

Plakaterne introducerer os til Kenneth Branagh som Poirot (Detektiven), Gal Gadot som Linnet Ridgeway-Doyle (Bruden), Ali Fazal som Andrew Katchadourian (Fætteren), Emma Mackey som Jacqueline de Bellefort (Elskeren), Letitia Wright som Rosalie Otterbourne (Bestyreren), Tom Bateman som Bouc (Kollegaen) og Annette Bening som Euphemia (Moderen).

Der er flere karakterer, der ikke har fået deres egen poster, men især én mangler — Armie Hammer. Skuespilleren blev sidste år anklaget for overgreb af flere kvinder samt kannibalistiske tendenser. Én af de anklagende identificerede senere sig selv og anklagede også Hammer for voldtægt, hvilket politiet er gået i gang med at undersøge.

Hammer står på trods af situationen stadigvæk på rollelisten i den kommende film, men det er dog bemærkelsesværdigt at “The Social Network”-stjernen ikke får sin egen poster. Du kan se plakaterne herunder.

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

“Death on the Nile” får premiere den 10. februar.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: