Denzel Washington vender endnu engang tilbage som Robert McCall, afslører Oscar-vinderen selv i et nyt interview.

Det er snart fire år siden, vi sidst så Washington sparke røv i Antoine Fuquas actionfilm, “The Equalizer 2”, men inden længe bliver franchisen til en trilogi.

Washington har nemlig i et interview med Collider afsløret, at den tredje “Equalizer” er blevet skrevet, og at han snart skal i form igen for endnu engang at kunne give nogle skurke tæsk. Skuespillerens opdatering på sine planer for 2022 lød sådan:

“De har skrevet den tredje ‘Equalizer’, så den har jeg planlagt at lave. Så jeg skal i form og begynde at banke folk igen. Jeg får lov til at banke folk igen. ‘The Tragedy of Macbeth’ og så gå ud og banke nogle folk. Det kan ikke blive bedre, vel?”

“Training Day”-stjernen vender altså tilbage til franchisen, men det er ikke alt. Colliders kilder har nemlig fortalt, at Antoine Fuqua, der stod bag begge de tidligere “Equalizer”-film, er i forhandlinger om rollen som instruktør på 3’eren.

Washington er snart aktuel med “The Tragedy of Macbeth”, der får premiere på Apple TV+ i morgen, den 14. januar. Filmen er instrueret af den ene halvdel af Coen-brødrene, Joel, hvilket markerer den første gang, søskendeparret ikke instruerer sammen.

Hvornår vi kan forvente “The Equalizer 3”, ved vi ikke endnu.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: