Charlie Sheen er kendt for at løbe ind i en del skandaler i ny og næ. Og nu er den kontroversielle skuespiller kommet i klammeri med det danske søværn.

Se også: Charlie Sheen er tilbage i den rekordslående tv-serie “Anger Management”

For noget tid siden købte Charlie Sheen en båd, som han donerede til en gruppe anti-hvalfangst-aktivister kendt fra reality-serien “Whale Wars”.

Men lørdag blev båden beslaglagt af det danske søværn, da aktivisterne forsøgte at hindre et grindedrab ved Færøerne.

”Den 40-fods-båd ved navn “B.S. Sheen”, som jeg donerede til hr. Paul Watsons (demonstrationens leder, red.) utrættelige og heroiske indsats, er skammeligt blevet beslaglagt. Dette niveau af lumsk og ondskabsfuld korruption skal der slås hurtigt og hårdt ned på,” fortæller Charlie Sheen til den britiske avis The Guardian.

14 dyreværnsaktivister blev anholdt under aktionen, da de forgæves forsøgte at beskytte 33 grindehvaler fra de færøske hvalfangere. Og det var i den forbindelse, at Charlie Sheens båd, “B.S. Sheen”, blev beslaglagt.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Cain 8 år siden

Det er jo vidunderligt at Danmark støtter dette barbari både på Færøerne men også Japans brutale hvalindustri har vores støtte.
Is that my stomach or ypur Ambrocius?
Gravatar

#2 cnr 8 år siden

Tja - har svært ved at se forskellen for en grindehval om den dør i en bugt på Færøerne eller af sult fordi den er blevet for gammel til at jage eller bliver dræbt af spækhuggere. Uanset hvad så vil et dyr på den størrelse aldrig få en hurtig og smertefri død. Så længe den bliver aflivet med et formål om at blive spist, så må det betragtes som naturligt.

Til gengæld syntes jeg du er hyklerisk i din livsanskuelse - med mindre du er vegetar eller kun køber økologisk kød. Det er væsentlig mere forkastelig at understøtte den måde dyrene behandles på i moderne landbrug ved at købe kød i køledisken. Grindehvalen lever et fuldt og naturligt liv - og dør hvad man kan kalde en naturlig død, imens køer og svin, der også har højt udviklede pattedyrshjerne, tilbringer hele deres liv bundet i en bås. Jeg er ikke i tvivl om hvilket dyr, der bliver mest mishandlet og har det værst..
Gravatar

#3 Moog 8 år siden

#2 Nu skal du ikke komme her og ødelægge hvad der kunne have været en fin "bål, brand og hø-tyve tråd" med din logik og finttunede etik!
Gravatar

#4 vclarke 8 år siden

Max 10% af alle køer står bundet. (i DK)
Gravatar

#5 Jach 8 år siden

Filmz skrev:
Den danske flåde beslaglægger Charlie Sheens båd


Filmz skrev:
For noget tid siden købte Charlie Sheen en båd, som han donerede til en gruppe anti-hvalfangst-aktivister kendt fra reality-serien "Whale Wars".


Så det ikke hans båd længere.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#6 Juiceren 8 år siden

#5

Præcis, mængden af "EB.dk overskrifter" er desværre støt stigende :/
Gravatar

#7 Cain 8 år siden

#2

Der er forskel på dyr der avles til menneske foder og så dyr der lever i naturen og bliver massejaget ind i et unaturligt blodbad. Sådan naturligt levende vs menneskets foder dyr, men det kan du nok ikke se forskellen i.

Is that my stomach or ypur Ambrocius?
Gravatar

#8 Nicki52 8 år siden

#6
"Båden som Charlie Sheen donerede er blevet beslaglagt." Det er ikke en overskrift der får mange til at læse det. En overskrift skal være kort og spændende.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#9 kausson 8 år siden

Forstår så dog ikke helt hvordan det her er en film nyhed. Den her artikel hører da vidst mere hjemme i et ugeblad for kendisser.
Gravatar

#10 moulder666 8 år siden

Cain (7) skrev:
#2

Der er forskel på dyr der avles til menneske foder og så dyr der lever i naturen og bliver massejaget ind i et unaturligt blodbad. Sådan naturligt levende vs menneskets foder dyr, men det kan du nok ikke se forskellen i.


Det vil sige, at et dyr der med få undtagelser opholder sig i den samme (for lille) boks hele sit liv, bliver stopfodret til den når en størrelse som naturen ikke havde tiltænkt og udelukkende er blevet skabt for at blive slået ihjel...de kan bare dø!

Men fritlevende dyr, der i det mindste har levet deres liv i naturligt samspil med deres artsfæller...og derefter bliver slagtet...der har vi pludselig et problem?

Jeg har ikke noget imod at folk er ømskindede overfor dyr og dyrevelfærd, men lidt sammenhæng i ens holdninger ville da være rart...

Og personligt ville jeg da hellere leve 30 år uden kontrol og derefter dø en brutal død end jeg ville leve i fængsel hele mit liv og derefter blev slagtet humant....
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: