Fortsættelsen til “Independence Day” har været på tegnebrættet i mange år. Allerede i 00’erne var den på tale, men som en ganske anden film, end den der rammer biograferne i næste uge. Den første sequel-idé handlede nemlig om fred.

Se også: Tv-trailer: Rumvæsenerne slår tilbage i “Independence Day 2″

Det er Empire, der skriver, at Roland Emmerich pønsede på en mere fredelig fortsættelse i kølvandet på terrorangrebene d. 11. september, 2001:

”Menneskene skyder rumvæsnerne ned ved et uheld. Til slut i filmen lander de så på plænen foran Det Hvide Hus og siger: ‘Vi kommer med fred’. Og det var det. Det var en svag idé, og vi havde ikke rigtig lyst til at bruge den. Den manglede ‘Independence Day’-følelsen. Der blev kun smadret et enkelt rumskib,” siger Emmerich til Empire.

Det lyder altså, som om vi kan forvente flere smadrede rumskibe i “Independence Day 2: Resurgence”, som får premiere d. 23. juni.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Star Trek fever 5 år siden

Det virker til at det var en fin ide at vente 20 år....
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Adagio 5 år siden

Idéen i sig selv er ikke nødvendigvis dårlig, men ja den passer ikke lige til Independence Day. Her forventer man masser af action

Skriv ny kommentar: