Efter at have set den første trailer til “M3GAN”, skal vi så ikke bare blive enige om kun at blive bedte venner med virkelige mennesker?

To af de lettest genkendelige navne indenfor moderne horror, James Wan og produktionsselskabet Blumhouse, producerer “M3GAN”, der er instrueret af Gerard Johnstone (“Housebound”) og skrevet af Wans “Malignant”-forfatter Akela Cooper.

Læs også: “‘Halloween Ends’-trailer: Er det slutningen på Michael Myers?”

Filmen følger “Get Out”-stjernen Allison Williams i rollen som den geniale legetøjsrobotskaber Gemma, der pludselig bliver værge for sin 8-årige niece, Cady – spillet af den unge “The Haunting of Hill House”-skuespiller Violet McGraw.

Gemma føler sig dog ikke klar til opgaven, og for at gøre processen nemmere for sig selv og sin niece beslutter hun sig for at koble sin seneste menneskelignende robotprototype, M3GAN – en kunstig ven, legekammerat og beskytter –, til Cady. Den beslutning får dog forfærdende følger, som du kan se i traileren herunder.

Williams og McGraw spiller over for et cast bestående af blandt andre Ronny Chieng (“Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”), Brian Jordan Alvarez (“Will & Grace”) og Jen Van Epps (Netflix’ “Cowboy Bebop”).

“M3GAN” får dansk premiere den 12. januar næste år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: