Alex Proyas, som instruerede den originale version af ‘The Crow’ i 1994, er ikke fan af ideen om at genindspille filmen.

Proyas’ forbehold stammer ikke fra en følelse af ejerskab, men fra loyalitet over for den originale films stjerne, Brandon Lee, der døde, da et våben fejlede under produktionen i 1994.

“Jeg får virkelig ikke nogen glæde af at se negativitet om nogen medfilmskabers arbejde,” skrev Proyas i et opslag online. “Og jeg er sikker på, at rollebesætningen og holdet virkelig havde alle gode intentioner, ligesom vi alle gør på enhver film. Så det gør ondt på mig at sige mere om dette emne, men jeg synes, fansenes respons taler volumener. [‘The Crow’] er ikke bare en film. Brandon Lee døde, mens han lavede den, og den blev færdiggjort som et vidnesbyrd om hans tabte brilliance og tragiske død. Det er hans arv. Sådan bør det forblive.”

Som det kan ses på det andet opslag så kritisere Proyas også Bill Skarsgårds frisure i reebootet. Han siger decideret at han har “En dårlig hårdag”.

Der er endnu ikke kommet nogen kritiske reaktioner fra filmen som først har premiere d. 6 juni.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 adampaez 2 måneder siden

Kritiserer han den? Nutids R, folkens! Den må man gerne få med i en overskrift.
Gravatar

#2 Jonas Hansen 2 måneder siden

adampaez (1) skrev:
Kritiserer han den? Nutids R, folkens! Den må man gerne få med i en overskrift.

Tusind tak, det er rettet nu :)
KH. Jonas Hansen - Redaktør på Filmz

Skriv ny kommentar: