Ghostface Killer vender snart tilbage igen, men først skal de sidste kreative kræfter sikres.

Instruktør- og producerduoen Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett, som står bag produktionsselskabet Radio Silence, vender ikke tilbage i instruktørrollen til den næste film i “Scream”-franchisen. Duoen har ellers været ansvarlig for at genoplive franchisen med 2022’s “Scream” og den seneste “Scream VI”.

Til gengæld kan websitet Bloody Disgusting melde ud, at Christopher Landon bliver instruktør på “Scream VII”. Landon har tidligere arbejdet med den humoristisk gyserfilm. Med filmene “Happy Death Day” og “Happy Death Day 2U” legede instruktøren med de klassiske troper inden for slasher-genren og lavede nogle ret underholdende film i processen.

Udover Landon kommer Bettinelli-Olpin og Gillett til at agere executive producere på filmen. Det samme gælder for deres Radio Silence-partner Chad Villella.

Produktionen kan desværre ikke nå særligt langt, indtil der er hyret en manuskriptforfatter. Strejken blandt fagforeningen, WGA, er stadig i gang, og det betyder, at nye manuskripter ikke bliver skrevet af fagforeningens medlemmer. Dog kan det være, at strejken snart bliver forløst. Lige nu er der tale om, at WGA og fagforeningen for produktionsstudierne, AMPTP, mødes fredag den 4. august for at forhandle.

“Scream VII” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: