Melissa Barrera fra den aktuelle “Scream VI” og 2022-udgaven “Scream” fortsætter inden for gysergenren, og det hemmeligholdte projekt bliver spændende at vente på.

Allerede inden “Scream VI” er færdig med at spille i biograferne, har Barrera fået en rolle tilbudt i den kommende monster-gyserthriller, som bliver lavet til Universal. Produktionsselskabet Radio Silence, som producerede de to seneste “Scream”-film, får muligheden for at producere filmen.

Indtil videre er der ingen plotdetaljer om den kommende film – heller ikke en titel. Deadline kan imidlertid berette, at projektet oprindeligt hed “Dracula’s Daughter”, hvor filmen fulgte en gruppe unge, som blev kidnappet. En af de kidnappede skulle så være titelkarakteren. Dog er det oprindelige materiale ikke så langt fra de nuværende planer. Projektet skal forsøge at genopfinde et af Universals klassiske monstre, som studiet blev kendt for. Idéen er indtil videre at kombinere træk fra den aktuelle Nicolas Cage-film “Renfield” og “The Invisible Man”.

“Kan du ikke få nok ‘Scream’? Her er 6 morderiske moderne slasher-film til at slukke gysertørsten”

Hvilken rolle, Barrera får, er endnu ikke oplyst. Imidlertid bliver det et gensyn for skuespilleren med instruktørerne Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett samt producer Chad Villella. Alle fire personer var involveret med de moderne “Scream”-film. William Sherak, Paul Neinstein og James Vanderbilt fra Project X Entertainment producerer også film. Stephen Sheilds (“The Hole din the Ground”) har skrevet manuskriptet, og Guy Busick (“Scream VI”) har sørget for omskrivningen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: