Sløret begynder langsomt at blive løftet for Rian Johnsons kommende whodunit-fortsættelse “Glass Onion: A Knives Out Mystery”.

Langt om længe ved vi, hvornår vi genforenes med Daniel Craig-detektiven med den spøjse sydstatslige accent, Benoit Blanc, og heldigvis skal vi ikke vente forfærdeligt længe. Den 23. december er nemlig premieredatoen for “Glass Onion”. Det har Netflix Tudum offentliggjort. Filmen udkommer dog også i udvalgte biografer på en endnu ikke annonceret dato, men det er uklart, om det kun gælder biograferne på den anden side af Atlanten, eller om det også er tilfældet herhjemme.

I modsætning til den første film, der udforskede de drabelige forbindelser, som kunne findes i de familiære bånd, vil den næste film dykke ned i venskaber og magtforbindelser.

I “Glass Onion” ser vi nemlig Edward Norton (“American History X”) som teknologimilliardæren Miles Bron, der inviterer nogle af sine nærmeste venner på en ferie på hans private græske ø. Alt er dog ikke, som det skal være, og da nogen bliver fundet død, er Benoit Blanc på pletten for at opklare et nyt mysterium.

Læs også: “Dave Bautista er blevet castet i M. Night Shyamalans næste film”

Sammen med premieredatoen har Netflix afsløret de første billeder fra filmen. På det ene billede ser vi den nye gruppe mistænkte samlet om et luksuriøst aftensmads-setup med Craig-detektiven for enden. Blandt gruppen er Craig, Norton, Dave Bautista (“Blade Runnner 2049”), Janelle Monáe (“Moonlight”), Kathryn Hahn (“WandaVision”), Leslie Odom Jr. (“One Night in Miami”), Jessica Henwick (“The Matrix Resurrections”), Madelyn Cline (“Outer Banks”) og Kate Hudson (“Almost Famous”).

Inline Image Collection: Glass Onion

Det næste billede viser Monáes karakter på settet sammen med Johnson på et værelse med den smukke græske ø i baggrunden.



Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: