Vi har set mennesker, dværge og elvere både på billeder og posters samt i den første trailer til “The Lord of the Rings: The Rings of Power”, men først nu får vi et ordentligt blik på J.R.R Tolkiens klassiske Middle-Earth-monstre, orkerne.

Amazon Prime Videos kommende fantasy-epos tager os med tilbage til Middle-Earths Anden Tidsalder – en alder flere tusind år før handlingen i Peter Jacksons “Lord of the Rings”-trilogi, som foregår i den Tredje Tidsalder. Selvom både serien og filmene er baseret på Tolkiens bøger og fortællinger, hænger de dog ikke sammen.

På grund af den tidlige tidsalder er Tolkien-universet ikke, som vi kender det – hverken fra Jackson-filmene eller forfatterens originale trilogi. Orkerne er her ikke samlet i hære, som vi ellers har set dem før, men de er i stedet blevet spredt ud over landet i mindre flokke og kæmper for overlevelse.

I forbindelse med et interview med seriens leder af proteseafdelingen, Jamie Wilson, og executive producer, Lindsey Weber, har IGN fået de første billeder af orkerne, der ifølge Weber og Wilson næsten udelukkende er lavet med praktiske effekter – med undtagelse af når små detaljer skal ændres, eller når de ses i store flokke.

Selvom orkerne minder om, hvad vi har set i Jackson-trilogien, er de ikke magen til. Dels fordi serien og filmene ikke hænger sammen, men også fordi de grundet tidsalderen ikke har nået at være igennem de samme kampe, hvorfor de ifølge Wilson ikke er arrede på samme måde. Deres hud er dog stadig rynket og ru, og den er beskadiget af eksponeringen for solen, efter at være kommet ud af mørket for første gang i lang, lang tid. Du kan se orkerne i billederne herunder.

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

“The Lord of the Rings: The Rings of Power” får premiere på Amazon Prime Video den 2. september.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: