Guillermo del Toro vil måske gerne have en stor del af det originale “Ringenes herre”-cast tilbage til “Hobbitten”, men det betyder ikke, at han kan få dem alle. I hvert fald er der en “Steward of Gondor”, som ikke er blevet spurgt, og som ville takke nej, hvis han blev.

”De har ikke konsulteret mig,” siger John Noble, som spillede Denethor, far til Faramir og Boromir, i “Ringenes herre”.

”Hvis de sagde ‘vil du komme og spille Denethor igen,’ så ville jeg sige ‘nej, jeg arbejder på J. J. Abrams’ tv-serie ‘Fringe’!’ Og desuden kunne jeg bestemt ikke spille en yngre version af Denethor nu, da jeg er en ældre John. Ikke engang med makeup på.”

Denethor medvirker ikke i bogen omkring “Hobbitten”, men del Toro planlægger to film omhandlende Tolkiens univers, hvoraf den anden vil være som et bindeled til tiden mellem slutningen af “Hobbitten” og starten af “Ringenes herre”. Hvis Viggo Mortensen beslutter sig for at medvirke i projektet, således at Aragorn kan vende tilbage, så vil der være plads til at få noget historie ind omkring, hvad der skete med Gondor.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 filmz-gofferoffer 14 år siden

Lyseslukker! ;-) Han sørger ellers godt nok for at få lyst op for tingene med sine ligbål og så videre, men ikke desto mindre.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#2 Bohemian 14 år siden

Han virker lidt sur
Free in serenity.
Gravatar

#3 BN 14 år siden

Nu skal de to film jo foregå adskillige årtier før begivenhederne i LOTR, så derfor er det jo mest oplagt, ja, bydende nødvendigt, at finde en anden og yngre skuespiller til at spille Denethor - hvis denne karakter altså overhovedet skal være med i den anden af filmene.

Manuskriptforfatterne (deriblandt Del Toro) har fuldstændig frie hænder med hensyn til denne film, der skal være bindeled mellem 'Hobbitten' og LOTR-trilogien, eftersom der ikke eksisterer nogen bog, der skildrer den mellemliggende periode (kun spredte oplysninger hist og her). Dette er en omstændighed der gør mig meget spændt på enderesultatet.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#4 Ceepa 14 år siden

Det er LIGE indtil de spørger ham... Bare rolig! De arbejder vel ikke på den serie i 2 å endnu! xD Han spiller bare flabet! og hvad er det med Viggo! "Hvis han vil være med igen" hah! Selvf. vil han det!!!!
Gravatar

#5 Nagash 14 år siden

#3
Giver dig fuldstændig ret. Og han ser altså ikke helt ung ud kængere.

#4
Vær nu ikke så sikker på at Viggo er så interesseret. Han havde det i forvejen meget svært med at skulle være på New Zealand så længe så langt fra familien. Han udtalte i et interview til dansk tv tidligere, at det var hans søn der i første omgang fik ham overtalt til at tage rollen, da han havde læst LOTR, og derfor vidste at hans rolle var kongen.

Jeg er dog helt sikker på at Del Toro klarer det godt som afløser for Jackson. Bare han støtter sig godt op af de gamle CGI folk fra de gamle film. Der er ikke noget galt med dem Del Toro bruger selv, men som man ser på stilen på Pan's og Hellboy, så synes jeg ikke stilen vil passe godt ind i LOTR universet, når man nu er blevet vandt til Jackson's stil.
Gravatar

#6 kasperfmn 14 år siden

Jackson vil også have en stor rolle mht. produktionen af Hobitten så der skulle ikke være nogen fare for at Del Toro skifter over i en helt anden stil end den som Jackson kørte.
Gravatar

#7 Ceepa 14 år siden

Så længe Gollum ikke dugger op med øjne på føderne i stedet for i hovedet -.-

Syns virkelig det var forfærdeligt at se HB II og hans genskabning er psykopat dyret fra Pan´s Labyrinth
Gravatar

#8 BN 14 år siden

hvis Gollum "dugger op", må det være tidligt om morgenen, og retningen må være NED ...

;-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: