“Wonder Woman 1984”-instruktør Patty Jenkins afslører nu skurkens motiv i den kommende DC-fortsættelse.

Der er to skurke i “Wonder Woman 1984”. Den ene er som bekendt den grådige forretningsmand Maxwell Lord, der spilles af “The Mandalorian”-stjernen Pedro Pascal.

Den anden spilles af Kristen Wiig, som begynder i rollen som Barbara Ann Minerva, der dog forvandler sig til skurken Cheetah.

Nu afslører “Wonder Woman”-instruktør Patty Jenkins, hvorfor Cheetah vil bekæmpe Diana Prince:

”Det, der får Barbara til at forvandle sig til Cheetah, er, at hun føler, at hun aldrig har været lige så god som en som Diana. Hun minder mig om bestemte personer, jeg har kendt, som har så lav selvtillid, at de altid holder sig selv tilbage,” siger Patty Jenkins til SyFy.

Maxwell Lord og Cheetah skulle have gjort livet surt for Wonder Woman allerede til juni, men Warner Bros. har besluttet at udskyde premieren til sidst på sommeren.

Læs også ‘DC Films udvider “Wonder Woman”-universet – instruktør afslører spinoff‘.

“Wonder Woman 1984” får premiere den 14. august.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 HighFlyer15 2 år siden

”Det, der får Barbara til at forvandle sig til Cheetah, er, at hun føler, at hun aldrig har været lige så god som en som Diana. Hun minder mig om bestemte personer, jeg har kendt, som har så lav selvtillid, at de altid holder sig selv tilbage,”
Virkelig kedelig baggrund.
Gravatar

#2 MartinEH 2 år siden

Må give #1 ret... lyder meget tyndt... Ares i den første havde i det mindste en grund til at gøre som han gjorde, men det her lyder som noget, der kunne være blevet løst over en kop kaffe.

På et andet punkt, så har jeg ikke set et fuldt billede af Cheetah, men det ligner lidt "Cats" med det look hun har...

Skriv ny kommentar: