I 2010 blev “Klovn: The Movie” årets mest sete film i de danske biografer og endte med at sælge utrolige 848.500 billetter. Ingen af delene kommer toeren, “Klovn Forever”, til, der har været en skuffelse.

Se også: Turbo-rekord: “SPECTRE” årets mest sete på kun to uger!

I hvert fald relativt set, fordi den har trods alt solgt 500.000 billetter på nuværende tidspunkt, hvilket er godt for en dansk film, men forventningerne var højere:

”Vi er ikke skuffede. Når en dansk film får plus 500.000, kigger vi os i spejlet og er glade. Men ‘Klovn Forever’ har ikke helt levet op til vores forventninger,” siger Frederik Honoré, marketingdirektør i Nordisk Film til Politiken.

For på blot to uger har James Bond-filmen “SPECTRE” indhentet den danske film som årets mest sete film. Årsagen til, at “Klovn Forever” har skuffet, er et spørgsmål om overeksponering og mæthed, forklarer formanden for Danske Biografer:

”Det kan også bare være, at folk er ved at være lidt mætte på Klovn-universet. At nysgerrigheden ikke er så stor længere,” siger Kim Pedersen, der spekulerer i, om “Klovn 2” fik for meget omtale inden premieren.

Både “Klovn Forever” og “SPECTRE” kan stadig ses i de danske biografer.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Therewillbeblod 4 år siden

Tror ikke det er p.g.a eksponering. Tror heller ikke, det er p.g.a de små-lunkne anmeldser. Anmeldere ved ikke en skid!

Jeg tror det har noget at gøre med "snakken på gaden". Det er hvertfald det, som har gjort at jeg ikke har købt en billet for at se den, men hellere venter et par måneder og ser den senere.

I 2010 - var det jeg hørte i omgangskredsen:

"Hey, er du vild med Klovn serien?"
"Jaa..."
"Så SKAL du ind og se filmen, den er pisse sjov!!"


I 2015 var det mere:

"Hey, var du vild med Klovn The Movie?!"
"Ja, den var pisse sjov og skide god!"
"OK...så vil du sikkert også kunne lide Klovn Forever...den er også god nok, ikke helt så sjov som 'The Movie', der er mere pik og patter i denne her - på en lidt træls måde, og så er både Frank og Mia utro...plus at Caspers horen ikke har så meget konsekvens, da han er blevet skilt...."
"...nå...jeg tror bare jeg låner den på blu-ray, gratis fra det lokale bibliotek, en kold februar aften i 2016"
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#2 Lazlo H 4 år siden

Det er ikke helt skidt skrevet det der. Er helt enig. Er stor fan af serien og var begejstret for den første film. Hørte samme udtalelser. Jeg snupper den på blå den 27/12
Gravatar

#3 steadi07 4 år siden

Udover, at jeg bliver nødt til at kalde "spoiler" i #1, så er det vel ikke helt ved siden af.

Klovn 1, lad os kalde den det, kørte stadig på seriens dampe, da den landede i biografen. Det gør 2'eren jo på ingen måde længere.
Gravatar

#4 reboot_again 4 år siden

Jeg synes ikke filmen har den samme "råde tråd" og charme som Klovn the movie har. Historien udspiller sig i et amerikansk miljø, og jeg har svært ved både at forholde mig til det, samt Casper Christensen "rolle" overhovedet ikke kan bære forsøget på storhed. Mega øv. Men vi var da fint underholdt.

Skriv ny kommentar: