I dag åbner Det Danske Filminstituts streamingtjeneste Filmcentralen / For alle. Filmcentralen har i længere tid været åben for undervisningsbrug, men nu fjernes begrænsningerne. Alle har nu mulighed for at gå på opdagelse i filmarven.

Se også: Filmz mener: Biografer og streaming er ikke hinandens modsætninger!

Filmcentralen er dedikeret til kort- og dokumentarfilm og har alt lige fra kunstnerportrætter til animation for de yngste. Udvalget består på nuværende tidspunkt primært af danske film, men der vil hele tiden komme nye film til. Derudover er det også muligt at læse instruktørprofiler, interviews og meget mere.

Filmcentralen er gratis og kræver hverken abonnement eller password. Hvis filmen ikke kan ses direkte på sitet, bliver man ledt videre til andre tjenester, som har filmen.

Besøg Filmcentralen.dk her.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Outbound Sith 9 år siden

Hatten af for initiativet. Men det er falsk markedsføring at kalde sig en gratis filmtjeneste og samtidig profilere sig på "The Act of Killing". For når man klikker på det link (som er meget fremtrædende på siden), bliver man bare ledt videre til tre betalingstjenester...
I call bullshit!
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#2 Buck Rogers 9 år siden

Såså, bitre, (halv)gamle mand :) Jeg har allerede skrevet til folkene bag og bedt dem rette op på denne uheldige tilstand. Alt bliver godt igen!
"Now, what can a man do with his clothes off for twenty minutes?"
Gravatar

#3 Outbound Sith 9 år siden

Nice! :)
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder

Skriv ny kommentar: