Den første trailer til HBO Max’ “Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts” genforener castet fra én af tidens største filmserier på deres egen hjemmebane.

For 20 år siden begyndte Harry Potters fantastiske filmeventyr. Med otte magiske film fordelt over 10 år blev én af de mest elskede og ikoniske franchises skabt, og dens indflydelse er i den grad stadigvæk at mærke den dag i dag.

Ikke nok med at der er skabt forlystelsesparker og sportsgrene på baggrund af J.K. Rowlings formidable verden, men “Harry Potter”-franchisen har også medført spinoff-filmserien “Fantastic Beasts”, der inden længe har premiere på sin tredje film i rækken.

Læs også: “‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’-trailer giver debut til magiske Mads Mikkelsens Grindelwald”

Nu forkæles vi også snart med en “Harry Potter”-reunion på HBO Max, der i bedste “Friends”-stil har samlet de største stjerner fra de otte film samt både instruktører og producerer.

Her får vi gennem interviews og tilbageblik på filmene lov til at fejre franchisens 20-års jubilæum sammen med Harry (Daniel Radcliffe), Hermione (Emma Watson), Ron (Rupert Grint), Neville (Matthew Lewis), Draco (Tom Felton) og alle de andre. Du kan se traileren lige her:

“Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts” får premiere den 1. januar på HBO Max.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: